A Vízöntő legyen kitartó a változásban - napi horoszkóp 2017. május 26.

Cikkünk végén: Politikusok csillagjegye - Orbán, Botka, Vona, Szél, Fekete-Győr és mások

2017.05.26. 07:56

Ezt ígérik a csillagok péntekre.

Kos 03.21 - 04.20.

Már megint szemet vetett önre valaki: eljött az ideje egy új románc kibontakozásának. Ön még talán észre sem vette az illetőt, de az már szemet vetett önre. A mai napon már jeleket is kaphat, csak tartsa nyitva a szemét! A kapkodás persze nem jó, azzal csak elriasztaná az illetőt. Ha ön a szebbik nem tagja, akkor ma öltözködjön különös gonddal! Ha az erősebbikhez tartozik, akkor szerezzen be néhány virágot!

Bika 04.21 - 05.20.

Fizikailag jó állapotban van, mivel mindkét erőbolygó az ön uralkodó bolygójával áll fényszögben. Ez azonban nem jelenti azt, hogy mindjárt minden feladatot a saját nyakába kell vennie, avagy a sportban kellene túlerőltetnie magát. Az erre való hajlama az utóbbi időben már sokféle sportbaleset okozója lehetett: tanuljon a hibáiból! A bokája lehet az egyik érzékeny pontja, de általában is jobban kellene vigyáznia az ízületeire.

Ikrek 05.21 - 06.21.

Ön általában egyenes és szókimondó, most azonban inkább csak elmismásolja a dolgokat. Az igazság az, hogy nagyon is jól teszi, ha így tesz! Az uralkodó bolygóját érő neptunuszi szextil miatt nem igazán lát most tisztán, és ha ön nem szeret kifejezetten a zavarosban halászni, akkor most nehéz véleményt formálnia, vagy döntést hoznia. A megérzéseire hallgathat, de másokat ne vigyen bele a bizonytalanba!

Rák 06.22 - 07.22.

Uralkodó bolygója még mindig szoros együttállásban van a Nappal: ön is érzi már, hogy ez lehet az ön napja, hogy ma minden beindulhat. A kezdő lökést persze önnek kell ehhez megadnia! Akármilyen új feladattal is jól bír: az első perctől kezdve otthonosan érzi magát benne. A politikai kérdésektől inkább tartsa magát távol, különösen abban az esetben, ha új környezetben kell bizonyítania.

Oroszlán 07.23 - 08.23.

Valamilyen kellemetlen eseményen kell ma túlesnie, ami próbára teszi a tűrőképességét. A legjobban akkor jár, ha tudja, miről van szó. Például, mert elmegy egy fogorvosi vizitre, vagy valamilyen meghallgatáson vesz részt. A váratlanra is felkészülhet azonban, ha tudja, hogy ma bármikor egy kisebb vizsgának vagy vizsgálatnak vethetik alá. Ma óvatosan fogalmazzon, bárkivel is beszélne!

Szűz 08.24 - 09.22.

Ön nehezen tűri, ha éppen semmi dolga nincs. Ha mégis ilyen napja lenne, akkor nagyon jól felhasználhatja ezt a szabadidőt arra, hogy egy kicsit rendet tegyen a dolgai között. No meg a fejében is. Ha zűrzavaros helyzetben van anyagilag, vagy érzelmileg, akkor sokat segíthet, ha papírra veti a kavargó gondolatait, érzelmeit. Akár még verset is faraghat a pénzügyeiről. Vagy kettős könyvelést írhat az érzéseiről.

Mérleg 09.23 - 10.23.

Szerencsés, mert ma bejuthat olyan helyekre, amiről eddig csak álmodozott. Most láthatja majd, milyen jó is az, hogy ön sohasem mond le az álmairól! Uralkodó bolygója a Plútóval és az Uránusszal is konstellációba kerül, ezrét a megújulást nagyon sürgetőnek fogja érezni. A társkapcsolatában éppen úgy, mint a nyilvános kapcsolataiban. Valamilyen eszméjéhez való ragaszkodása immár túlhaladott.

Skorpió 10.24 - 11.22.

Ha igazi társra vágyik, akkor ahhoz előbb saját magát kell megismernie. A mai napon kedves hangon szólnak önhöz, de azért érezni fogja a kritikát. Ne engedje el a füle mellett! És persze ne is sértődjön meg, ahogy szokott! A kedvesség jóindulatot jelez, és a kritika – ma kivételesen – még jobbat! Ha megfogadja szerető társa, vagy ismerőse jó tanácsát, akkor tényleg profitálhat belőle.

Nyilas 11.23 - 12.21.

A régi barátságokat akkor is érdemes megtartania, ha nem mindenben ért egyet az illetőkkel. A politikai nézetkülönbségek miatt pláne bolondság lenne megszakítania a kapcsolatait. Inkább kerülje ezt a témát! A valóság sokkal lényegesebb, mélyebb, és főleg áthatóbb, mint az önre kényszerített ideológiai direktívák. Mert a politika terepén mindig a manipuláció lép előtérbe. Még akkor is, ha a magáénak érzi a gondolatot.

Bak 12.22 - 01.20.

Annyi felesleges kört kell tennie, ha be akarja tartani az írott, vagy íratlan szabályokat, hogy emiatt már úgy érzi, hogy teljesen lehetetlen a feladatát ellátni, vagy a célját megvalósítani. Mégse adja fel! Mindig vannak kiskapuk és másik utak. Csak legyen elég bátor, hogy megkeresse azokat! A szokatlan még nem jelent kihágást. A kitartásával ma többet elér, mint az utóbbi egész hónapban.

Vízöntő 01.21 - 02.18.

Ha folyton ugyanazokba a problémákba ütközik, akkor talán el kellene gondolkoznia azon, hogy mégiscsak önben van a hiba. Változtatnia sohasem késő, és valójában ön a legrugalmasabb, és leginkább alkalmazkodni kész jegyek közé tartozik. Emellett a másik érdeme, hogy a leginkább sziklaszilárd tud lenni. Ez a két tulajdonsága az, ami a csúcsra juttathatja. És ugye, ön oda akar jutni? Legyen kitartó a változásban!

Halak 02.19 - 03.20.

Ha az utolsó pillanatra hagyja egy fontos dolog elintézését, az most sajnos visszaüthet. Csúszásra számíthat, ami, ha csak önt érinti, akkor talán nem is olyan nagy baj. Sokkal nagyobb gond, ha másokat, vagy akár egy rendezvényt is érint a lustasága. Ez esetben nem engedheti meg magának a lazaságot. "Mindent időben!" Ez legyen a mai napra rendelt szentenciája! Ezzel másokon is segíthet.

Forrás: blikk.hu


 

 

.