Az Ikrek számára ma minden lehetséges - napi horoszkóp 2017. május 3.

2017.05.03. 07:51

Ezt ígérik a csillagok szerdára.

Kos 03.21 - 04.20.

Bár mindenki odáig van öntől a munkahelyén és a barátai között is, a főnöke is elismeri a teljesítményét, a mai napon mégis fájó kritikát kaphat. Méghozzá éppen onnan, ahonnan a legkevésbé várta volna ezt: a családja részéről. Nagyon valószínű azonban, hogy csak azért ítélik el a munkáját, mert a szorgalma miatt éppen őrájuk nem jut túl sok az ön figyelméből. Hallja meg a szavukat, és vegye, de ne vegye a lelkére!

Bika 04.21 - 05.20.

Örömét leli a munkájában, még akkor sem mérgelődik, ha netán túlóráznia kell. Ne csodálkozzon azon, ha ez felkelti a kedvese gyanakvását. Talán nem is annyira a munkát élvezi, hanem valakinek a társaságát. Ez igaz is, meg nem is: tényleg jó emberek veszik körül, és valaki meg is érintheti a lelkét a mai napon. De ezt ne vegye komolyan. A társát viszont annál jobban kényeztesse el ma! Altassa el a gyanakvását!

Ikrek 05.21 - 06.21.

Uralkodó bolygója az Uránusszal áll együtt ma, ráadásul a Szaturnusszal jó fényszögben. A játékosság és a megbízhatóságra törekvő hangulatok egyaránt jellemezhetik önt ma. Különösen nagy örömét lelheti a munkájában és mindenféle művészetekben is. Egy barátja iránt gyúlhat szerelemre a legvalószínűbben, ám nem biztos, hogy ez a fellángolás tovább is tart a mai napnál. De ma minden lehetséges.

Rák 06.22 - 07.22.

A szokásosnál is szeszélyesebbnek mutatkozhat a mai napon. Senki nem tud kiigazodni a viselkedésén, de ön talán éppen ezt akarja: alaposan összezavarni mindenkit. Talán azért is, mert maga is zavarban van. Egy új érzés nyiladozik a szívében, és ettől úgy érzi, Ámor a bolondját járatja önnel. Talán már szíven is találta. Talán éppen a főnökébe szeretett bele. Ez az isten tényleg bekötött szemmel lövöldöz.

Oroszlán 07.23 - 08.23.

Nagyon szerencsés csillagállás köszönt ma a Bika szülöttre: a jegyében járó Hold a Marssal és a Jupiterrel is kedvező fényszögbe kerül, amely már önmagában is kedvező a szerelmeseknek. Persze minden annyira valóságos, amennyire élni tud e helyzettel. De ha jó környezetet keres, ha a szépet nemcsak a kedvesében, de a tájban, a zenében is meglátja, akkor ma csodás napja lehet.

Szűz 08.24 - 09.22.

Ma már nem is csodálkozik azon, hogy semmi sem alakul úgy, ahogy azt eltervezte. Hanem sokkal jobban. A pénzügyekben is nagyon jó napra számíthat: valami, vagy legalábbis valamilyen lehetőség valósággal az ölébe hull. Legyen szeme rá, hogy észre is vegye azt! Ebből a szempontból az optimista szemléletűek ma kétségkívül előnyt élveznek. Ne hárítsa el magától a legjobb esélyeket!

Mérleg 09.23 - 10.23.

Ne kapkodjon! Egyelőre be kell érnie azzal, hogy csak kis lépésekkel halad a céljai felé. Pontosan úgy, mint ahogyan a macska kerülgeti a forró kását. De éppen ezért lesz módja arra, hogy a becserkészendő célt minden oldaláról és alaposan meg is tudja figyelni. Ha valamilyen új vállalkozáson töri a fejét, akkor még a kivárást javasolnám. Először jöjjön tisztába teljesen a helyzetével, a lehetőségeivel!

Skorpió 10.24 - 11.22.

Ön mindig nagy hangsúlyt fektetett a precizitásra. A mai napon azonban azzal a szomorú ténnyel szembesülhet, hogy ez bizony jobbára csak az ön szívügye a kollégái között. Kesergés helyett inkább gondoljon arra: ezek szerint ön nem véletlenül csöppent ide. Ezt éppen egy mai napi esemény is a többiek értésére juttathatja. Hirtelen nagy ázsiója lehet az ön megfontoltságának, és pontosságának.

Nyilas 11.23 - 12.21.

A mai napra rengeteg a munkája. Éppen ezért a szokásosnál jobban oda kellene figyelnie az időbeosztására. Ez sajnos annál is inkább a nehezére eshet, mivel valaki nagyon felkeltette a figyelmét. Természetesen szerelmi, érzelmi szempontból. És ezzel rögtön el is vonta arról, amire koncentrálnia kellene. Az istenért, beszéljen meg vele randevút ma estére, hátha akkor nyugodtabban tud dolgozni!

Bak 12.22 - 01.20.

Jobban tenné, ha nem kapkodna annyira a mai napon: a munkája mostanában úgyis akadályokkal van tele, nehezen halad, de viszont nincs is miért sietnie. A lassú haladás mellett ráadásul jobban tud figyelni a pontosságra, aminek most különleges jelentősége lehet. Az odafigyelésével, az aprólékosságával, a részletekre való ügyelésével ma valami fontos felfedezést is tehet. Kicsit jobban törje a fejét!

Vízöntő 01.21 - 02.18.

Mostanában sokat gondolkodik a pénzügyekről. A jó megoldás, az igazán hatékony pénzügyi manőver azonban egyelőre még várat magára. Nem is szabad elkapkodnia az ilyen irányú döntéseit. Most a távlati terveket késleltető tendenciák érvényesülnek, és ön nem tehet mást, mint hogy behódol ezeknek a tendenciáknak. Minél inkább erőltet valamit, az annál kevésbé fog menni. A türelem legyen a fegyvere!

Halak 02.19 - 03.20.

Nincs ma könnyű dolga, de ha mégis képes rá, és könnyedén veszi a nehézségeket, azaz nem mutatja ki aggódását, türelmetlenségét, vagy idegességét, akkor mégiscsak simává teheti a dolgok folyását. Legyen hát mindenkihez egy kedves szava, és bár ha belül csüggedtséget is érez, mégis inkább ön legyen az, aki lelkesít. Emígy az ő lelkesültségük majd visszaragad önre. Érzelmi interferencia következik be. Nevessen, ha kell, ha nem!

Forrás: blikk.hu

.