Élvezze az életet a Kos – napi horoszkóp 2017. május 21.

2017.05.21. 09:15

A Mérleg szavakkal mindent elérhet, a Halak ne tervezzen semmi komoly programot mára, a Rák csak mondja ki, mire vágyik!

Kos 03.21 - 04.20.

Ma hajlandó lehet bizonyos engedményeket tenni önmagának és persze másoknak is. Nagyon jó, ha így tesz, mert ezzel csodálatos élményekkel gazdagodhat. A jegyében járó Vénusz a Jupiterrel alkot kissé feszült fényszöget, ám ez csak annyit jelent, hogy kisebb kihívások árán nagyon nagy élményekben lehet ma része. Élvezze az életet, amely ma tényleg olyan édes tud lenni, mint a méz.

Bika 04.21 - 05.20.

Egy furcsa találkozásban lehet része: valószínűleg régen látta az illetőt, és most meglepődhet, mekkorát is változott az ön emlékeihez képest. Hát még, amikor beszédbe elegyedik vele. A múltban talán nem is volt olyan szimpatikus az illető, vagy nem tartotta igazán fontos személyiségnek. Most mindkét irányban pozitív módon változhat meg a véleménye róla. Itt az ideje, hogy névjegykártyát, telefonszámot cseréljenek.

Ikrek 05.21 - 06.21.

Emlékezzen a krisztusi intelemre: "Ne ítélj, hogy ne ítéltess!" Ön is hajlamos lehet a saját ítéletei, értelmezése csapdájába esni, aminek következtében éppen hogy jó dolgoktól zárja el magát. Például rosszakarójának tekint valakit, aki pedig valójában a segítségére lehetne. Vagy egyszerűen csak nem önhöz illőnek talál egy társaságot, pedig nagyon is jól érezné magát a körükben.

Rák 06.22 - 07.22.

Ön általában nem tartozik az ambiciózus emberek közé, de a mai napon felhorgadhat önben az igény a többre, a jobbra. Jogos vágy, és bármily meglepő, éppen a mai napon tehetne is érte valamit! A sorsa összehozhatja ma egy befolyásos emberrel, akinek, ha elmeséli az ambícióit, akkor tehet is önért valamit. Lehet, hogy nem azonnal, de nem fog elfeledkezni önről a közeljövőben. Csak mondja ki, mire vágyik!

Oroszlán 07.23 - 08.23.

Itt az ideje a barátkozásnak. Társaságba hívhatják, vagy egy barátja keresi fel, mert szüksége van az ön tanácsaira. Akár így, akár úgy, nagyon jól fogja érezni magát. Annál jobban, minél régebb óta tagadta meg magától a baráti társaságot. Ez az emberi kapcsolatok legszabadabb, éppen ezért legfelhőtlenebb formája! Néha el kell szabadulnia a családi kötöttségektől. Persze a magányos horgászat is jó menekülőút.

Szűz 08.24 - 09.22.

Itt az ideje, hogy tágítsa látókörét, bővítse az ismereteit! Talán meglepi, hogy másféle értékelési módok is vannak a világban, mint amit ön megszokott. De csak elsőre éri ez meglepetésként, mert mihelyt ráérez az igazságtartalmára, máris magáévá tudja tenni a szemléletet. Persze azért nem árt, ha megtart bizonyos kétkedést, különben könnyen valamilyen szekta áldozatává is válhat. Válasszon jól!

Mérleg 09.23 - 10.23.

Úgy érzi, hogy a társa nem igazán viszonozza az ön kedvességét. Ám, ha így is volna, akkor se magában duzzogjon emiatt, hanem tegye szóvá neki! Az elvárásai, az igényei talán nem is világosak a másik számára. Ön talán ki tudja találni a kedvese gondolatait is, de nem várhatja el ugyanezt tőle is. Hiába: nem mindenki rendelkezik akkora empátiával, mint ön. De szép szavakkal mindent elérhet.

Skorpió 10.24 - 11.22.

Ön nagyon jó a titkolózásban, és a mai napon ezzel előnyre is tehet szert. Akár egy pókerpartiban is kipróbálhatja a szerencséjét. Vagy másféle, pénzügyeket kevésbé érintő társasjátékban is részt vehet, amin szintén hasznát veheti a színészi képességeinek. Arra azért vigyázzon, hogy legalább önmagának vallja be az érzéseit! Ha a saját tudattalanjával jó a kapcsolata, akkor lehet ön igazán a király.

Nyilas 11.23 - 12.21.

Úgy érzi, hogy mindeddig hiába próbálta meg felkelteni az érdeklődését valakinek, próbálkozásai kudarcot vallottak. Valójában ez nincs így, csupán az illető félénkebb az átlagosnál. Ha nem adja fel, akkor a mai napon kiugraszthatja a nyulat a bokorból! Egy csodálatos beszélgetésben lehet része, és a legmerészebb álmai is valóra válhatnak. Ne hátráljon hát meg éppen a cél előtt! Keresse a találkozást!

Bak 12.22 - 01.20.

Legyen kicsit lágyabb szívű azokkal szemben, akiket szeret. A szenvedélyessége néha odaadóvá, máskor viszont túlságosan is követelődzővé teszi önt. Mérlegelje az érzéseit, és ne támasszon felesleges elvárásokat! A túlzott kritikusságával pedig valósággal az őrületbe hajszolhatja a szeretteit. A mai napon vegyen vissza a szavai éléből, és akkor mindjárt barátságosabbá válik ön körül a hangulat.

Vízöntő 01.21 - 02.18.

Ha eddig voltak is anyagi gondjai, a most megjelenő új anyagi lehetőség fényében végre hosszabb távra is tud előre tervezni. Az otthonára is valószínűleg ráférne már egy alapos felújítás. De a nagytakarítást semmiképpen ne halogassa. A közösen, jó hangulatban végzett munkával ráadásul sokkal hamarabb is végezhetnek. A szép tiszta környezetben úgy érezhetik, tiszta lappal indulnak újra.

Halak 02.19 - 03.20.

A jegyén áthaladó Hold ma hajnalban a Szaturnusszal alkot kedvezőtlen fényszöget. Hatásukra rossz álmok, vagy, ami még rosszabb, álmatlanság gyötörhette. Ezért rosszkedvűen kezdi a napot, de kihúzhatja magát a csávából, ha van még módja egy kis lustálkodásra. Ne terhelje ma túl magát, ne is tervezzen semmi komoly programot mára. A legjobb, ha hagyja, hogy spontán módon történjenek a dolgok.

Forrás: blikk.hu

.