Különleges lehetőségek nyílnak meg a Mérleg előtt - heti horoszkóp 2017. május 1 - május 7.

2017.05.01. 10:21

A Vízöntő ne áskálódjon mások háta mögött, a Halak túlságosan érzékeny mostanában.

Kos
Megtehetnél valamit, amit igazán szeretnél, de inkább azt szeretnéd, hogy valaki más tegye meg helyetted. Ha így szeretnéd intézni az ügyeket, akkor intézd így, de készülj fel arra, hogy nem mindenki fog szeretni ezért. Olyan érzésed támad a szűk környezetedben, mintha minden így működött volna, mióta az eszedet tudod. Mondd el a panaszokat annak, akitől igazán segítséget vársz, de másoknak ne mondj semmit!

Bika
Makacsul védelmezel valakit, vagy valamit, amihez nem sok közöd van, de mivel jó ember vagy, elintézed a védelmet mindenáron. Hiába hívsz meg valakit egy közös programra, ha az a valaki, akkor éppen nem ér rá. Ezzel meg is hívod, meg nem is, és mindketten tudni fogjátok, hogy valóban nem vágysz a társaságára. Igyekezz a dolgaidat tapintatosabban intézni, nehogy magadra haragíts olyanokat, akikkel egyelőre jóban vagy.

Ikrek
Furcsa vendég keres meg a napokban, és egy igen érdekes megbízást szeretne átadni neked. Sok munkád lesz vele, de nem tudsz nemet mondani, de az első időkben nem leszel elégedett azzal, amit elvárnak tőled – hiszen sokkal többre is képes vagy – ezt hamarosan bizonyíthatod is, de most ne légy türelmetlen, mert attól csak még frusztráltabb leszel! Az útnak egyelőre csak az elején jársz, és még nem érkeztél el a kereszteződésekhez sem, ahol eldöntheted, melyik a jó irány.

Rák
Egy maroknyi, de annál elkötelezettebb társaságba kerülsz, ahol olyanokkal hoz össze a sors, akik mélyen hisznek abban, amit csinálnak, és ez nagyon imponál neked is! Nem szabad túljátszanod a szerepedet, de nem szabad elleplezned a meglepetést, amikor valami igazán fantasztikus teljesítményt látsz! Ne fukarkodj a dicsérő szavakkal, ha komolyan úgy gondolod, hogy megérdemli az, akinek szánod!

Oroszlán
Életed egyik legfontosabb fellépése előtt állsz, amit azonban titokban kell tartanod, nehogy a környezetedben élők tudomást szerezzenek róla. Ez volt az ára a munkának, te is tudod, nem szabad hibáznod! Elég, ha te, és néhány beavatott tisztában van azzal, hogy mekkora munkát végeztél el, és mennyi mindent köszönhetnek neked! Amikor befejezed, a csodálkozás, és az elismerés lesz az a két dolog, amire számíthatsz!

Szűz
Elég jól ismered a téged körülvevő világot, de néha borzasztóan naiv vagy – különösen akkor, amikor olyanokról kell véleményt mondanod, akik közel állnak hozzád, vagy valamiért tiszteled őket. Ügyelj az egészségedre, és ne hagyd, hogy fizikailag tönkre menj! Az emberek, akik a munkájukat végzik, a társaságodban jól érzik magukat, mindenhol népszerű vagy, de nem szabad mindenkivel mindent megosztanod!

Mérleg
Vissza kell térned egy olyan helyre, ahol még sohasem jártál, de mindenki úgy tudja, hogy naponta megfordultál ott. Ne érjen meglepetésként, hogy mindenki tőled várja a döntéseket, és mindenki máshogy tekint rád, mint amilyen a valóságban vagy. Ne mentegetőzz, most neked áll a zászló, most te érezheted magad nyeregben! Hosszabbíts meg egy munkát nyugodtan, meglátod, különleges lehetőségek nyílnak meg előtted!

Skorpió
Próbálj ki valami újat, és élvezd a helyzetet, de nem szabad elfeledkeznek egy szörnyű egészségügyi problémáról! Most mások érdekeit a sajátjaid elé kell helyezned, és olyan dolgokkal kell foglalkoznod, amikről eddig nem is álmodtál! Hadd érezze mindenki, hogy jó kezekben van a családja sorsa – erről most te tehetsz! Megismersz egy olyan titkot, amit egészen elképzelhetetlennek tartottál eddig, és később talán az is kiderül, hogy nem is igaz.

Nyilas
Sokan vannak, akik meg akarnak győzni az igazukról, és hajlamos is vagy rá, hogy elhidd, amit hallasz. Nem kaptál sok időt arra, hogy mindent alaposan átgondolj, ezért most kapkodnod kell, de cserébe új embereket ismerhetsz meg, és végre azt érzed, hogy oda kerültél, ahova való vagy! Egy furcsa éjszaka vár rád a héten – talán aludni sem sokat fogsz majd, de nem kell aggódnod, a családi és baráti kapcsolataid nem látják majd kárát a történéseknek!

Bak
Légy határozott, amilyennek mindenki gondol, de azért ne engedd meg magadnak azt, hogy mindenről azt gondold, amit mások próbálnak elhitetni veled! Kisebb problémákkal találkozol majd, de gyorsan tanulsz, és néhány nap alatt átlépsz az összes nehézségen! Szervezz meg egy utazást az egyik kollégádnak, de állj ellen a csábításnak, és ne élj vissza a helyzettel, még akkor sem, ha minden problémádat megoldaná!

Vízöntő
Túl sokra vágysz, túl sokat akarsz egyszerre elérni! Ne áskálódj mások háta mögött, mert rád is visszaüthet minden, amivel próbálkozol. Valakivel átléptél a közelmúltban egy határt, amit nem kellett volna, de talán észre sem vetted, hogy mennyire megbántottad – és gyakorlatilag egy életre elveszítetted, hacsak nem lépsz valamit olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak tudsz! Telefonálj, és tedd tisztába a helyzetet!

Halak
Túlságosan érzékeny vagy mostanában, ugyanakkor kicsit elszaladt veled a ló – már nem az az ember vagy, aki néhány hónapja voltál. Ezen neked kell változtatnod, mert hiába végzed jól a dolgod, nem sok értelme lesz a munkádnak, ha mindenki kerüli a társaságodat! Rendkívüli helyzetben találod magad, amiből egy furcsa telefonhívással próbálsz meg kikecmeregni, de valójában csak tovább bonyolítod a problémákat.
Forrás: anna.hu

.