Ne legyen kishitű ma a Nyilas – napi horoszkóp 2017. május 14.

2017.05.14. 10:09

Az Ikrek lassan a saját szokásai rabjává válik, a Halak hajlamos a rugalmas alkalmazkodásra, de vigyázzon, ez sose forduljon megalázkodásba.

Kos 03.21 - 04.20.

Kissé összekuszálódtak az érzelmei. Talán több vasat tartott a tűzben, vagy más miatt érez kétséget emocionális téren. Egy tisztázó beszélgetés sokat segíthet önnek abban, hogy felszabadítsa a lelkét a mardosó kérdések hálójából. A kétségek persze nem csak önt, de a társát is gyötörhetik, már ha van állandó társa. Ez esetben ő csupán az ön lelkének tükrét játssza el. Ne nehezteljen rá!

Bika 04.21 - 05.20.

Ön akkor is hajlamos a végsőkig ragaszkodni az elhatározásához, ha tudja, hogy semmi esélye nincs rá. Konok, mint egy bősz bika. Ezzel senki másnak, csakis önmagának okoz frusztrációt. A rugalmasság is erény, attól ön még egy szilárd jellem. A megbízhatóságáról ma éppen azzal tehet tanúságot, ha hallgat a kedvesére, és enged a másféle unszolásának.

Ikrek 05.21 - 06.21.

Lassan a saját szokásai rabjává válik, ne csodálkozzon hát, ha börtönben érzi magát. Ráadásul mások sem kímélik, szeretik megmondani, hogy mit is tegyen. Eleinte csak a maga szabta korlátokon tud változtatni. A többiekén nehezebb, de már az is jó kezdet, ha néha talál kibúvót. Például a mai napon. Már eleve szervezzen magának külön programot! Előbb-utóbb hozzászoknak, és a többi már magától jön.

Rák 06.22 - 07.22.

Fáradtnak, kimerültnek érezheti magát már kora reggel. A koffeinadagja emelése helyett, próbálkozzon meg inkább a reggeli tornával, vagy hideg zuhannyal. De még jobb, ha inkább tovább alszik. Elvégre mikor is tehetné meg, ha nem épp ma. Ha ez sem segít, és még a délután folyamán sem érzi jól magát a bőrében, akkor lehet, hogy valami lappang önben. Előzze meg a bajt vitaminokkal!

Oroszlán 07.23 - 08.23.

A mai napon kamatoztathatja végre a nagyvonalúságát, amit eddig ön másokkal szemben tanúsított. Valaki nagyon hálás most ezért önnek, és ezt ki is mutatja ön felé. Nem csak az anyagiak számítanak, az erkölcsi támogatás is fontos. Előbb vagy utóbb egyik úgyis átalakul a másikká. És akkor öné lehet a hatalom is és a dicsőség is. De meg kell tanulnia bölcsen élni velük!

Szűz 08.24 - 09.22.

Kompromisszumkészségben önnél nincs hiány. Szüksége is van rá, hiszen szövetségeseket kell toboroznia a mai napon. Élete egyik nagy csatájára kerülhet sor. Ne adjon ki semmilyen titkot magáról, akkor nyerhet! Egy baráti társaság, vagy sportolói csapat középponti szerepére vágyna, de ehhez nem elég a tehetsége és a vonzereje. A taktikai érzékére is igen nagy szüksége lesz.

Mérleg 09.23 - 10.23.

Ma igen jó ajánlásokat kaphat, amivel egy csapásra véget vethet anyagi gondjainak. Jelenlegi helyzetében ez igen jól jöhet önnek. Az ajánlat egy barát révén jön, érdemes ezért ma társasági életet élnie! És persze az is fontos, hogy az illető tisztában legyen az ön problémáival. Ezért ne szégyellje ecsetelni a nehéz helyzetét, de persze azért kellő diszkrécióval. Akitől nem várhat semmit, annak ne panaszkodjon!

Skorpió 10.24 - 11.22.

Eddig talán hullámvölgyben érezte magát, elsősorban anyagi értelemben, lassanként azonban kezdhet magához térni. Valóban semmi oka sincs a reményvesztettségre. A nap hamarosan önre is sütni, sőt ragyogni fog. Ehhez először is el kell hitetnie magával, hogy így lesz. A hit, hiszen tudja, hegyeket képes megmozgatni. Megerősítheti ma a hitét egy látogatással egy közeli vagy távoli kegyhelyen.

Nyilas 11.23 - 12.21.

Attól tart, hogy egy bizonyos feladat meghaladja az erejét. Ne legyen kishitű, nyugodtan belevághat. Ma segítséget is sikerrel kérhet: rengeteg a barátja, támaszkodjon rájuk bizalommal! A Hold hatására ma jobban vágyna az anyagiakra is. Nem is konkrétan a pénzre, hanem az azáltal megszerezhető előnyökre. Utazásra, szép ruhákra. Ne szégyellje ezt a vágyát, hiszen megérdemli a jót!

Bak 12.22 - 01.20.

Kisebb kellemetlenségre számíthat, még az is megeshet, hogy korábbi viharos ügyének támad valamiféle folytatása. Ne engedje, hogy a kétség hatalmába kerítse. A vágyai jogosak, el is érheti őket. Igaz, hogy sok-sok türelemre lesz még ehhez szüksége. De most kell megérlelnie mindazokat az erényeket és fejlesztenie a tehetségét, amire majd szüksége lesz. Az adottság nem minden. Gyakoroljon!

Vízöntő 01.21 - 02.18.

A sikert akkor érheti el, ha nemcsak küzdeni, de alkalomadtán kompromisszumot kötni is hajlandó és képes. A mai nap ebben teheti próbára önt. Ne vegye szívére a támadást, inkább térjen ki előle, ha egy mód van rá! Különösen igaz ez a szerelmi csatározásokban. Ha valakin hajba kapnak, az egy idő után már nem túl elegáns. Hagyja, hogy az illető maga döntsön. Hiszen önnek megvannak a saját értékei.

Halak 02.19 - 03.20.

Bármennyire szeretné, nem bízhatja másra azoknak a dolgoknak a megszervezését, amelyek önnek fontosak. Ha a nyaralásáról van szó, akkor üljön neki: ma van ideje átböngészni az utazási irodák ajánlatait. Idén elsősorban a saját vágyai szerint keresgéljen! Ön hajlamos a rugalmas alkalmazkodásra, de vigyázzon, ez sose forduljon megalázkodásba! Most már túl régóta vágyik valamire.

Forrás: blikk.hu

.