Szerencsésebb időszak következik az Ikrek életében - napi horoszkóp 2017. május 22.

Cikkünk végén: Politikusok csillagjegye - Orbán, Botka, Vona, Szél, Fekete-Győr és mások

2017.05.22. 07:34

Ezt ígérik a csillagok hétfőre.

Kos 03.21 - 04.20.

Végre ki tudja mondani azt, amit eddig csak önmagának fogalmazott meg: hogy mennyire szereti a partnerét, és hogy mennyire ragaszkodik is hozzá. A lelke szívéből jövő tüzeivel és fényeivel is melegíti, fényesíti a családi tűzhelyt. Minden oka megvan rá, hogy boldog legyen, hogy ragyogjon. Nemcsak a családtagjait, de önmagát is elbűvölheti, ha meglepetésként beszerez egy házikedvencet is.

Bika 04.21 - 05.20.

Valószínűleg nem teheti meg, hogy teljesen kivonja magát a munkahelyi kötelezettségek alól még akkor sem, ha éppen szabadnapja van. De arra van módja, hogy ne kelljen fizikailag is ott lennie. Ha pedig végképp elege van, akkor talán éppen a pályamódosítás, amire elszánja magát, viheti valamilyen módon az egészséggel kapcsolatos teendők felé. A legjobb, ha mindjárt magán próbálja ki a javaslatait.

Ikrek 05.21 - 06.21.

Egy szerencsésebb időszak következik most az életében. A siker és a szerelmi boldogság egyszerre érheti el, ami különös ritkaság. A munkáját is szokatlanul békésen élheti meg. Most még a hét kezdetekor szokásos idegeskedés is elkerüli. Bármibe fog, valósággal remekel, a művei tökéletesen sikerülnek. A munkatársai segítőkészebbek, és hatékonyabbak, mint valaha. Mintha egy tündérmesébe csöppent volna.

Rák 06.22 - 07.22.

Egy szép szerelmi kalandba csöppenhet, de csak akkor menjen bele, ha még nincsen elköteleződve. Ellenkező esetben igen kellemetlen következményeknek teheti ki magát, sőt a családját is. A hűség több a kötelesség szülte látszatoknál. Ne higgyen az efféle modern teóriáknak. A szálak, habár láthatatlanok, nagyon is szorosak. Érzik egymást akkor is, ha nem tudnak egymás dolgairól. Ne ártson másoknak, még tudat alatt se!

Oroszlán 07.23 - 08.23.

Eddig csak a háttérből figyelte az eseményeket, de most hirtelen úrrá lett önön a becsvágy. Szeretné megmutatni, hogy többre is képes, mint amit eddig elvártak öntől. Szavakban már jelezheti. Ha azonban az erőt is éreztetni akarja, akkor valamit változtatnia kellene az életmódján, a táplálkozásán. És persze sokkal többet kellene mozognia is. Ha a tükörbe pillant, mindjárt hallgatni fog a tanácsomra!

Szűz 08.24 - 09.22.

Ne legyen türelmetlen, mindennek eljön az ideje. A sikereket most nem a karrierjében aratja. De ami késik, nem múlik. Egyelőre élvezze a nyugalmasabb, csendes napokat. Olyan is kell. Annál is inkább mert magát is sikerült egyfajta álmodozó hangulatba ringatnia ma. Egyelőre nem kell tartania a felébredéstől sem. Örüljön, és élvezze ki a boldogságot! Legyen hálás a kedvesének is!

Mérleg 09.23 - 10.23.

Ne legyen türelmetlen, mindennek eljön az ideje. A sikereket most nem a karrierjében mérheti le. De ami késik, nem múlik. Egyelőre élvezze a nyugalmasabb, csendes napot. Olyan is kell. És méghozzá nemcsak önnek, de a társának is. Őrá is bőven ráfér egy kis cirógatás, babusgatás. Mikor is mentek el vele utoljára moziba, vagy közösen strandra? Itt az idő, hogy bepótolja, amit kihagyott.

Skorpió 10.24 - 11.22.

Olyan helyzetbe kerülhet, amikor öntől független okok miatt kerülhet kellemetlenségbe. Tegyen meg mindent, hogy tisztázza magát. És semmiképpen se hanyagolja el a kötelességeit! Minden apróság számít. És még az is lehet, hogy a változtatásnak önnek kell elébe mennie. De még ez is kevésbé lehet fájó, mint ha minden úgy marad, mint ahogy van. Legyen bátor! Ez önnek és a kedvesének is érdeke!

Nyilas 11.23 - 12.21.

Hebehurgyaságból, vagy divathóborttól vezérelve olyan öltözékben jár-kel egy légkondicionált irodában, vagy egy bevásárlóközpont hűtőpultjának hidegében, amivel garantálja a megfázást, a vesegyulladást. Vagy egyéb egészségügyi károsodásnak teszi ki magát, mint például a hideg fagylaltok és üdítők fogyasztását követő mandulagyulladás. Egy túlzottan magas sarkú lábbelivel pedig a bokatörést kockáztathatja.

Bak 12.22 - 01.20.

Hajlamos magát az agyonhajszoltságig dolgoztatni. Különösen azok a Bakok nem bírnak ellenállni szorgalmas, és megfelelésre igyekvő természetüknek, akiket éppen külföldi munkán talál ez az időszak. Ha ráadásul valamilyen fizikai munkát végez, akkor fennáll az izomkárosodás veszélye. Ne hajszolja túl magát, és vigyázni kell a tűzzel is. Az égési sérülés veszélye miatt, csak óvatosan a szabadtéri tüzekkel!

Vízöntő 01.21 - 02.18.

Habár ez a hétfő a munkáról és a munkatársakról szól, ön mégse töltse teljesen csak velük ezt az időszakot. Ön nagyon is közösségi ember. Szüksége van a baráti kapcsolataira is. Nyugodjon meg, a társának sem lesz ez ellen semmi kifogása. A szerelmük úgy lángol fel, ha vannak hozzá tanúk is. Egy kisebb utazásra is sort keríthet akár még a mai napon. A barátai társaságában is.

Halak 02.19 - 03.20.

Bár ön az alkalmazkodás és alakváltás nagymestere, még ön sem kényszerítheti magát olyasmire, amiben nem hisz igazán. Bár bárkivel képes bármit elhitetni, de saját magát még ön sem képes becsapni. Ha a valódi álmai már messze vannak attól, amilyen a társkapcsolata, akkor itt az ideje, hogy végre nyílt lapokkal játsszon! Persze ez azzal is együtt járhat, hogy a maga hibáival is kénytelen legyen szembenézni.

Forrás: blikk.hu


 

 

.