Váratlanul betoppan valaki a Kos életébe - napi horoszkóp 2017. május 24.

Cikkünk végén: Politikusok csillagjegye - Orbán, Botka, Vona, Szél, Fekete-Győr és mások

2017.05.24. 07:32

Ezt ígérik a csillagok szerdára.

Kos 03.21 - 04.20.

Váratlanul betoppan valaki az életébe, aki akár a nagy ő szerepét is eljátszhatja. Ám, ha ön már házasságban él, akkor igen veszélyes lehet ez a játék. A nagy szerelem ugyanis nem jelent még biztos társkapcsolatot. Az is lehet, hogy éppen egy próbatételnek teszi ki önt a sorsa. Ha a kapcsolata kiállja ezt a próbát, akkor akár már házasságra is léphetnek. Ha még nem tették volna meg eddig.

Bika 04.21 - 05.20.

Elmélázó, ábrándos hangulatban találja önt a mai nap. Nem csoda, hiszen a Hold az ön jegyében jár: a múlt ködeibe szívesen visszarévedezik. Van valaki az életében, aki valaha nagyon fontos szerepet játszott, ám a későbbiekben elszakadtak egymástól. Ha nem tudja kiverni a fejéből az illetőt, akkor a mai napon jól teszi, ha felhívja, vagy keresésébe kezd az Interneten. Az illető is örülne önnek.

Ikrek 05.21 - 06.21.

Tegye kicsit félre a gondot: folyton rágódik, a terveit kérné számon a világtól. Avagy éppen fordítva: folytonosan mások számonkérésébe ütközik, minduntalan meg akar felelni a vélt vagy valós elvárásoknak. És közben nem veszi észre, hogy a madarak önnek énekelnek, habár nem kérte. A virágok önnek nyílnak, pedig nem locsolta. No, épp itt az ideje, hogy ön is beszerezzen néhány virágot!

Rák 06.22 - 07.22.

Ma rémálomra ébredhet, és talán meg is van rá az oka. Úgy érzi, hogy valamiben lemaradt, hogy valamit számon kérhetnek öntől. Bizony ez megeshet, mert bár ön nem szereti, ha összecsapnak a feje felett a hullámok, ma mégis ez történhet meg önnel. A kapkodás azonban biztosan nem fog segíteni abban, hogy a helyükre kerüljenek a dolgok. Vegyen mély lélegzetet, és próbáljon meg módszeresen látni a teendőihez!

Oroszlán 07.23 - 08.23.

Kár is lenne tagadnia: nincs túl jó kedvében. Ha az egészségi állapotát nem találja kielégítőnek, akkor itt lenne az ideje annak, hogy megtegyen minden öntől telhetőt a javulás érdekében. Lehet, hogy ehhez még az orvost is fel kellene keresnie. Vagy a fogorvost. A gyengesége, a rosszkedve hátterében ugyanis könnyen állhat valamilyen rejtett góc. Az okok kikutatásában egy szakember segíthet csak.

Szűz 08.24 - 09.22.

Ha még nincsen párja, akkor számíthat arra, hogy hamarosan találkozhat azzal, aki közel áll az ön szívéhez. Addig is azonban van még némi szépíteni valója a háza táján és nem utolsó sorban önmagán is. A találkozó nagy társaságban is megvalósulhat, ami szervezést igényel. Ha pedig már van társa, akkor a mai napon fontos elhatározásra juthatnak együtt a közös otthonukat érintő kérdésben.

Mérleg 09.23 - 10.23.

A munkahelyén igen jól érzi magát; akárcsak ha otthon lenne. A főnökei is maximálisan elégedett önnel. Már csak az a kérdés, hogy ön elégedett-e azzal, amin munkálkodik. Lehet, hogy ön többre is képes lenne? Gondoljon bele, hogy tényleg azzal foglalkozik-e, amit önmegvalósításnak érez. Amire büszke lehet majd, amire az élete végén is szívesen gondol vissza. Ha nem, akkor itt az ideje a váltásnak!

Skorpió 10.24 - 11.22.

Rendbe kellene szednie a függőben levő pénzügyeit. Ha ön nem teszi, meg, bizony senki nem fog eljárni ön helyett. Az adósai még azt hihetik, hogy már nem is kell megadniuk semmit, hogy ön egy nagylelkű krőzusként viselkedik velük. Pedig éppen itt lenne az ideje beszedni a kintlévőségeket! Ha pedig ön tartozik valakinek, akkor kérés nélkül is meg kellene adnia, vagy tárgyalnia illene a részletfizetésről.

Nyilas 11.23 - 12.21.

A Szaturnusz konokká, méllyé és kitartóvá teszi. Bizonyos mértékig átláthatatlanná is érzelmi szempontból. Ma például semmi nem tudja kihozni önt a sodrából: békésen tűri, hogy a főnöke ugráltassa, elnézi társa cinizmusát is. Bölcs nyugalommal szemléli az életet. Pedig néha azért nem ártana kicsit odacsapni. A ki nem mondott dühe később sokkal nagyobb károkat okozna. Mondja ki, aztán megnyugodhat.

Bak 12.22 - 01.20.

Azzal kapcsolatban kérne tanácsot a környezetében valakitől, hogy változtasson-e a munkahelyén, vagy sem. Az én tanácsom az, hogy csakis akkor tegyen ilyet, ha biztosan van hová továbblépnie. Ne döntsön elhamarkodottan! A sors mostanában úgyis a kedvére tesz a hivatását illető kérdésekben. Ha tényleg elhivatott valami iránt, és tesz is érte, akkor hamarosan önt fogják megkeresni egy jó ajánlattal.

Vízöntő 01.21 - 02.18.

Már megint hadilábon áll a világgal. Könnyedén talál ma is bűnbakot a felmerülő gondjaira. Pedig nem foghatja midig másra a maga baját. Az igazság az, hogy ön morózus hangulatban van. A megoldást magában kell keresnie éppen ezért. A helyzetéből adódik, hogy ön teheti meg az első lépést afelé az ember felé, akivel faséban van. Ne engedje, hogy az saját anyja hergelje fel a társa ellen!

Halak 02.19 - 03.20.

Olyan embertől kell ma segítséget kérnie, akivel nincsen jó viszonyban, vagy akit kevésbé tisztel. Szerencse azonban a szerencsétlenségben, hogy ez alkalmat teremt a közeledésre és a kibékülésre és egymás jobb megismerésére is. A dolgok ilyetén való összejátszása folytán végül is ön javíthatja a sorsát. És persze nem csak a magáét, de a másikét is. Még az is kiderülhet, hogy együtt sokkal erősebbek.

Forrás: blikk.hu


 

 

.