A Halak régóta forgat valamit a fejében - napi horoszkóp 2017. június 4.

2017.06.04. 09:25

A Skorpiónak eljött az ideje, hogy rendezze végre a dolgait, a hirtelen jött barátság akár sorsfordító is lehet az életében a Nyilasnak, a Halak régóta forgat valamit a fejében.

Kos 03.21 - 04.20.

Bátortalan lehet a mai napon, amivel még saját magát is meglepheti. Ön igazán belevalónak érezte magát, de lehet, hogy ez inkább a szavaira korlátozódott. Most viszont a tettekre kerül a sor. Az már nem olyan könnyű. Akkor tudja igazán megvalósítani az akaratát ma, ha talál magának egy társat ehhez. Lehet az akár a szomszédja, vagy valamelyik rokona. Az összefogásban rejlik ma az ereje.

Bika 04.21 - 05.20.

Figyelmét ma leginkább a saját érzelmei kötik le. Különösen, ha bánatos, merülhet bele nagyon a bú tengerébe. Másszon fel egy magas hegyre, vagy merüljön bele hűvös vizekbe! Akkor tisztábban fog látni. Engedje el a bánatot! Bár uralkodó bolygója a gondok házában jár – ezért e hangulata – ugyanakkor a megvilágosító Uránusszal áll együtt. A szemléletváltás ma könnyebb lehet, mint máskor.

Ikrek 05.21 - 06.21.

A Mars még mindig a jegyében jár, erőssé és energikussá teszi önt. Ez jó, mert éppen a magabiztossága lehet a fegyvere a mai napon. Ha ön bizalmat, és határozottságot áraszt magából, azzal győzi meg leginkább az embereket arról, hogy érdemes önnel tartani, önnek dolgozni, vagy épp önnel dolgoztatni. Egy véletlen találkozás ma összehozhatja egy olyan emberrel, akivel hosszan együttműködhet majd.

Rák 06.22 - 07.22.

Uralkodó bolygója ma az Uránusszal és a Vénusszal áll szemben, ráadásul áthalad a nagy reményeket keltő Jupiteren. Nehéz lesz ellenállnia a hívásuknak, de ma mégse tegyen semmit sem elhamarkodottan! Talán úgy érzi, hogy ez most az utolsó lehetőség, és ha most nem lép, akkor lemarad. De a kapkodás nem biztos, hogy meghozza a várt eredményt. És nem is biztos, hogy ezt akarná.

Oroszlán 07.23 - 08.23.

Ne hagyja, hogy a figyelmét ma bármi is elterelje a feladatairól. Talán egy határidős munkáról van szó, amit lehetetlen tovább halogatnia. Ha viszont nincs ilyen dolga, akkor kapcsolja ki még a mobilját is! És természetesen önmagát is. A csillagok ma a végletek lehetőségét mutatják. Vagy teljesen beleveti magát valami tevés-vevésbe, vagy egészen elenged minden gondot. Ön dönt, mire van szükség.

Szűz 08.24 - 09.22.

A mai napot felhasználhatja arra, hogy kézbe veszi azokat az ügyeket, melyeket már olyan régóta halogatott. A hiábavalónak hitt tettek most végre beérnek, meghozzák késői gyümölcsüket. Ha jobban belegondol, épp jókor. A legtöbbet a családjáért, vagy az otthonáért tehetne ma. Például felújíthat egy kisebb helyiséget, vagy elviheti a gyerekeit egy olyan helyre, amit már régóta beígért nekik.

Mérleg 09.23 - 10.23.

Uralkodó bolygója ma együtt áll a mindent felforgató Uránusszal, miközben a jegyében a vágyakat okozó Hold a nagy reményeket és terveket hozó Jupiterrel áll együtt. A változás már régóta érett az életében, és továbbá már nem is tudja halogatni. Leginkább azért is, mert már ön is akarja azt, amitől eddig talán tartott. Ne aggódjon: minden simán fog menni. Könnyebben, mint gondolná.

Skorpió 10.24 - 11.22.

Eljött az idő, hogy rendezze végre a dolgait. A káosz kissé eluralkodott ön körül, különösen, ami a pénzügyeit illeti. A rendteremtést mégis az otthonában kell kezdenie. Volna mit tatarozni, festeni, felújítani. És kidobni azt, ami felesleges. A háza, szobája dél-keleti sarkának a rendbetétele az, ami legközvetlenebb hatással lehet az anyagi ügyeire a feng-shui szerint. Helyezzen el itt értéket jelző tárgyakat!

Nyilas 11.23 - 12.21.

Ma segítséget kaphat valaki olyantól, akit eddig csak távolról, vagy egyáltalán nem ismert. A hirtelen jött barátság akár sorsfordító is lehet az életében. Még az is lehet, hogy sokkal hosszabb távra szól majd ez az együttműködés, mint gondolta volna. Az ilyesmi sohasem véletlen, habár annak tűnik. Valószínűleg nagyon is kiérdemelte. Köszönje a jó hírének, tudásának, megbízhatóságának.

Bak 12.22 - 01.20.

Uralkodó bolygója még mindig a gondok házában jár, ami miatt már jó ideje csak halmozza magában a problémákat. Inkább tűr, minthogy megoldást keressen. Így hát volna bőven lelki teher, amit ki kellene dobnia, hogy igazán megvalósíthassa önmagát. Ha képtelen arra, hogy ezt egyedül megtegye, akkor vegyen igénybe valami segítséget. Ne szégyelljen szakemberhez fordulni! Ideje elindulni a kibontakozás felé.

Vízöntő 01.21 - 02.18.

Ma végre megoszthatja egy hosszú távú tervét, koncepcióját a társával. Ne keseredjen el, ha nem talál azonnal kedvező fogadtatásra. Adjon időt a gondolkodásra, és hallgassa meg a másik ésszerű javaslatait is. Ön is jobban járhat így! Ön az álmodozó fél a kapcsolatban, de a társa racionális aggályai éppen abban lehetnek a segítségére, amire vágyik. Racionális alapot tud adni az álmainak.

Halak 02.19 - 03.20.

Régóta forgat valamit a fejében. Van egy titkos terve, ideje lenne felfednie másoknak is. Csak akkor valósulhat meg az álma, ha bátran beszél róla a családjának is. A terv, amit kigondolt, örömben fogant, és örömet hozhat. Legyen nagylelkű, beszéljen róla: valószínűleg a nyakába fognak ugrani. Főleg a gyerekei. Különösen akkor, ha valamilyen utazást, vagy családi nagy kalandot fontolgat.

Forrás: blikk.hu

.