A Rák számára eljött a szerelem ideje - napi horoszkóp 2017. június 8.

Cikkünk végén: Politikusok csillagjegye - Orbán, Botka, Vona, Szél, Fekete-Győr és mások

2017.06.08. 07:31

Ezt ígérik a csillagok csütörtökre.

Kos 03.21 - 04.20.

El kellene gondolkodnia azon, hogy mi és hogyan változtatta meg a véleményét bizonyos ismerőseiről. Ha túl sok a negatív fordulat, akkor talán nem ártana magába néznie, hogy miért is? Lehet, hogy a saját frusztrációi, vagy kudarcai miatt irigykedik másokra. De az is megeshet persze, hogy eddig túl naivan látott, és tényleg rosszul válogatta meg a barátait. Ez esetben keressen mostantól olyanokat, akikben megbízhat!

Bika 04.21 - 05.20.

A Vénusz a jegyébe lépett, így aztán könnyebben köt mostantól ismeretségeket. Ma is igen beszédes kedvében lesz, aminek köszönhetően sokan keresni is fogják az ön társaságát. Elsősorban azok, akik szeretnék kiönteni a szívüket. De olyanok is, akiknek meg ön tárulkozhat fel. Vigyázzon, hogy ne legyen lelki szemetesládájává másoknak, mert túlságosan a lelkére veszi a gondokat!

Ikrek 05.21 - 06.21.

Ön nem szívesen hajol meg mások akarata előtt, szereti a maga útját járni. Ma azonban kénytelen lesz engedelmeskedni, és méghozzá nem is a főnöke, hanem egy kollégája, vagy a társa akaratának. Ha képes belátni is a másik igazságát, akkor könnyebben fog menni az alkalmazkodás. Feleslegesen ne frusztrálja magát, inkább fogadja el, hogy néha nem az ön tervei szerint zajlik a világ. A mások érzéseit is el kell fogadnia!

Rák 06.22 - 07.22.

A jegyében járó Mars a Vénusszal alkot ma kedvező fényszöget: eljött a szerelem ideje az ön számára is. Ám minden csak akkor fog megtörténni, ha ön végre összeszedi a bátorságát, és tesz is valamit a kibontakozás érdekében. A szerelem nem hullik az ölébe, mint a cseresznye a fáról, csak, ha ön megrázza azt a fát. A kedvessége is nyom a latban persze, de ma ennél egy kicsit több kell: rámenősnek kell lennie!

Oroszlán 07.23 - 08.23.

Ma szükséges lenne átgondolnia a társkapcsolatát és a családját érintő kérdéseket. Ha ezt megteszi, akkor utána már tisztább fejjel dönthet a továbbiakról. Arra azonban kevés az esély, hogy érzelmileg is el tudja fogadni, amit racionálisan sikerül belátnia. De ami ma nem megy, az holnapra másként alakulhat. Ma azonban hideg fejjel kell meghoznia a döntéseit, ha nem akarja később nagyon megbánni a tetteit.

Szűz 08.24 - 09.22.

Valaki, talán éppen egy feljebbvalója iránt erős vonzalmat érezhet. Ám ön is pontosan tudja, hogy ez merő mese, illúzió. Ha ő is a fehérlovas királyfi, vagy a leányzó a zongoránál, akkor is már van valakije, akivel komoly kapcsolata van. Ennek ellenére eljátszadozhat a gondolattal, még akár flörtölhet is. De semmi komoly, hosszú távú tervet ne dédelgessen magában! Ez nem az a kapcsolat, amiről álmodott. Csak egy álom ez.

Mérleg 09.23 - 10.23.

Olyasmibe ártotta magát bele, ami talán túlzás volt az ön részéről. Valamilyen titokra is bukkanhatott, amivel most nem tudja, hogy mit kezdjen. Az biztos, hogy a legjobban teszi, ha egyelőre nem veri nagydobra. Ha úgy érzi, hogy lehetséges, beszélgessen el azzal, akit érint az ügy. Ám, ha éppen valakire valló terhelő bizonyítékot talált, akkor legfeljebb a főnökével értekezzen. Hallgasson az ösztöneire!

Skorpió 10.24 - 11.22.

Ha valamilyen értekezletre, tárgyalásra kerül a sor ma, akkor biztos lehet afelől, hogy a kisujjából kirázza az érveket. Ma bárkit meggyőzhet, maga mellé állíthat. Az emberek szimpátiáját persze nem csak a hivatalos ügyek terén nyerheti el. A személyes kapcsolatai is jól alakulhatnak. Ha van már társa, akkor ma szenvedélyes estét tölthet el vele. Ha még nincs, akkor viszont egy kedves ismeretlennel hozhatja össze a sors. Bármi megeshet.

Nyilas 11.23 - 12.21.

Jó előre tervezett meg mindent, ami jó döntésnek mutatkozik, mert így legalább nem fog lemaradni semmiről. A nyaralás megszervezésében még lenne egy-két elsimítandó teendője. Még ma lásson neki! Ennek a nyárnak tökéletesnek kell lennie, mindenki ezt várja el öntől. A családja is, és persze önmaga is. Ha van egy jó ötlete, akkor pedig álljon neki a megvalósításának! Ezt nem bízhatja másra, mert akkor nem úgy sikerülne.

Bak 12.22 - 01.20.

Ön mindig is nagyon diplomatikus tudott lenni, de ma még a szokottnál is jobban meg kellene válogatnia a szavait. Az egyik kollégájának túlságosan a lelkébe gázolhat, ha túl nyersen fogalmaz. Az igazságot persze nem szabad elhallgatnia, és ha kell, meg is kell leckéztetnie az illetőt. De azért mindezt úgy tegye, hogy az ne legyen gátja a további együttműködésüknek. Mert szükségük van egymásra, ezt be kell látnia!

Vízöntő 01.21 - 02.18.

Szükség lenne egy nagy őszinte elbeszélgetésre valamelyik barátjával, vagy a szerelmével. Előfordulhat, hogy egy kisebb félreértés miatt alakult ki disszonancia önök között, vagy éppen a szerelme nem fogadja el egyik barátját, vagy fordítva. Mivel önnek nagyon fontos a barátság, nagyon zavarhatja ez a disszonancia a kapcsolataiban. Ma lehet egy jó ötlete, hogy milyen módon teremthetne mégis harmóniát közöttük.

Halak 02.19 - 03.20.

Nem szereti, ha sürgetik, mert szereti a saját tempójában intézni a dolgokat. Ám van, amikor muszáj lenne felpörgetni az eseményeket. Így van ez ma is, mert ha nem így tesz, könnyen kieshet valamilyen rostán. Szóval ez egyszer engedjen a korszellemnek, és tegye gyorsan, amit tesz. A rutinja ebben megsegíti, és az empátiája is az előnyére válhat. Könnyebben, gyorsabban győz meg bárkit, bárki másnál.

Forrás: blikk.hu


 

 

.