Az élet most olyan lesz, mint egy hullámvasút – heti horoszkóp 2017. június 11-18.

2017.06.11. 20:37

Irányítsa azokat a folyamatokat, amiket tud és haladjon lassabban a szokásosnál - heti horoszkóp 2017. június 11-től június 18-ig.

Az élet olyan lesz, mint egy hullámvasút ezen a héten. Irányítsa azokat a folyamatokat, amiket tud és haladjon lassabban a szokásosnál. Ha bármit alá kell írnia, olvassa el figyelmesen, tegyen fel kérdéseket, és vegye fontolóra, mielőtt aláírja, amíg nem rendelkezik az összes információval. Legyen türelmes, és meg fog lepődni attól, hogy mennyire hasznosak a kis lépések.

Kos 03.21 - 04.20.

A héten végezzen el annyi feladatot, amennyit csak tud, de vigyázzon, lehetnek olyanok, akik a háttérből akadályozni fogják. A héten valaki lehet, hogy elhagyja önt, visszatart információkat, vagy más módon lelassítja a munkáit. Ne foglalkozzon vele. Csináljon valami mást és a gondok a hét végére megszűnnek.

Bika 04.21 - 05.20.

Egy kicsit túlságosan is kiköltekezhet a nyári ruhásszekrény frissítéséhez ezen a héten. Emiatt azonban ne legyen lelkiismeret-furdalása. Extra bevételek is bejöhetnek a hét folyamán, melyek ellensúlyozzák majd ezt. Ami viszont a héten kell elvégeznie, ne hanyagolja el, mert a jövő héten már késő lehet.

Ikrek 05.21 - 06.21.

Gondolkodjon, mielőtt beszél bárkivel ezen a héten, mert most különösen hajlamosak félreérteni a mondandóját. Ha van egy ötlete, próbálja először a főnökének elmondani, és győződjön meg róla, hogy e-mailjeit a megfelelő embereknek küldi-e el. Legyen türelmes! Még akkor is, ha az emberek eleinte szkeptikusnak tűnnek, az elkövetkező hetekben valószínűleg ráharapnak az ötletre.

Rák 06.22 - 07.22.

Ha megkéri valaki valamire, a héten még ne mondjon rá igent. Felelősség és a feladatok nyomják a vállát, emellett úgy érzi, mindenki akar öntől valamit. Ossza be jól az időt, és ami feladatot lehet, adjon át másoknak. Ha van olyan határidő, amit módosítani kell, tegye meg, így mindenkinek könnyebb lesz a dolga.

Oroszlán 07.23 - 08.23.

Néhány kemény kérdés, a főnök kritikája és pár félreértés - az elmúlt hetekben úgy érezte magát, hogy ez már nem is lehet ennél rosszabb. Üljön be valahova egy pohár borra és lazítson! Próbáljon ki egy túrát, amit hallott, olvasson egy jó könyvet, vegyen egy masszázst vagy menjen ki a strandra! Ez segíteni fog Önnek, hogy megtalálja a választ, amit keres.

Szűz 08.24 - 09.22.

A héten a szokásosnál is érzékenyebbé válik. A jó dolog az, hogy ezek az érzelmek arra kényszerítik, hogy szembeszálljon olyan problémákkal, amelyeket hónapok óta kerülget. Nem lesz könnyű, de készen áll néhány kemény beszélgetésre is. Meg kell értetnie a családdal, hogy a héten a munka az első.

Mérleg 09.23 - 10.23.

A rugalmasság és az alkalmazkodóképesség elengedhetetlen önnek ezekben a napokban. Néhány kompromisszum és mindent megkaphat, amit csak akar. A héten olyan dolgokba is belemegy majd, amikre amúgy nem lehetne rávenni. Ha gondja lenne, most kérjen tanácsot valakitől.

Skorpió 10.24 - 11.22.

A nyaralási tervek most véglegesítésre kerülnek, és még egy meglepetés utazás is előfordulhat. Ez komfortzónán kívüli lépés, de jól sülhet el, azért persze ügyeljen a bankszámlájára is. Hitelből ne utazzon. Találjon kreatív módot a kaland finanszírozására, amire vágyik. Egy egyedülálló lehetőség is várja a héten, ha hagyja magát elcsábítani egy last-minute nyaralási oldalon.

Nyilas 11.23 - 12.21.

Ha tud, adakozzon a héten. Csatlakozzon egy helyi közösségi szolgáltatási csoporthoz, vagy kérdezze meg barátait, hogy hol tehet ilyet. Meglepően jól fogja érezni magát ettől. Eközben a Merkúr félreértéseket hozhat. Pletykálkodnak önről? Hagyja ezt figyelmen kívül, úgysem tehet ellene semmit.

Bak 12.22 - 01.20.

A csillagok azt jelzik, hogy túl keményen próbálkozik megfelelni az elvárásoknak. Ahelyett, hogy becsavarodna, próbáljon meg egy kicsit társasági életet is élni. Nem kell túlzásba vinni, de muszáj lesz egyensúlyt hoznia az életébe.

Vízöntő 01.21 - 02.18.

Elégedett lehet az életével. Most bármibe fog, sikerrel jár majd. Lehet viszont, hogy nem ért egyet egy közeli barátjával, de ahelyett, hogy vitatkozna vele dobja a témát. Ha tud, menjen el egy másik társasággal szórakozni a hét végén. Hétfőtől már minden a régi kerékvágásba kerül.

Halak 02.19 - 03.20.

Keményen dolgozik, és a főnöke ezt észrevette. Persze a családja is. Ahelyett, hogy késő éjszakáig húzná az igát, vacsorázzon otthon. Vegye észre, milyen jó érzés a családdal együtt lenni. Ha időt szán szeretteire, megszűnik a kiégettség érzése is, emellett végre ötletelhetnek, milyen nyaralást terveznek be a nyárra.

.