Heti horoszkóp 2017. június 26 - július 2. – Csontvázak a szekrényből?

2017.06.26. 10:08

Mérleg

A héten világossá kell tenned a céljaid és a karrieredet illető terveidet a családod számára. Erre főleg akkor lesz szükség, ha olyan elképzeléseid vannak, melyekkel ők nem értenek egyet. Fontos, hogy jól kezeld ezt a problémát. Magyarázd el világosan a szándékaidat, ez sokszor elegendő is arra, hogy jobban érezzék magukat. Ha vitázol, azzal csak rontasz a helyzeten.

Skorpió

Most lendületben vagy, kedves Skorpió. Azt tapasztalod, hogy minden munka, amit végzel elkezd gyümölcsözővé válni. Ha éppen egy életmódváltásban vagy, itt az ideje, hogy számot vess az eredményekkel, melyekért olyan keményen dolgozol. Most lehet, hogy lemondanál egy kecsegtető lehetőségről, mert nem érzed készen magad, hogy élj vele. Vágj bele bátran!

Nyilas

A hét legfontosabb kérdése számodra, hogy a meglévő forrásaidból a legtöbbet hozd ki. Ez nagyon nagy odafigyelést és komoly tervezést igényel. Vedd számításba a bevételeidet és a kiadásaidat, tekintsd át a helyzetet ez nagyon sokat fog segíteni a döntéseidben. Lehet, hogy egy kísértés jön a héten, de azzal is óvatosan bánj, vedd figyelembe a nehézségeket is, amit okozhat!

Bak

Feszültséggel teli heted lesz, a hét tele lesz kisebb-nagyobb csatározásokkal. Hallgasd végig minden esetben a másik felet is és köss kompromisszumot, ha szükséges! Határozottságod és tárgyalókészséged pozitívan alakítja majd az ügyeket. Jó kommunikáció a viták során, ez lesz most a te fő erényed.

Vízöntő

A héten bármit próbálsz elérni, akadályokba ütközöl, vagy nemleges választ kapsz. Kísértésbe kerülhetsz, hogy kerülő úton érd el a céljaidat. Ne menj bele olyan megoldásokba, ami ellenkezik valódi éneddel! Néha a lassabb megoldás sokkal hosszabb távú eredményt hoz.

Halak

Most újra előkerülhet egy régi hobbid, vagy kedves tevékenységed, melyet már szinte el is felejtettél. Terápiás céllal érdemes lenne felmelegítened a dolgot, hiszen része volt abban, hogy a jelenlegi személyiséged kialakult. Ha úgy érzed, meg kell osztanod valakivel, ezzel kapcsolatos érzéseidet, ne habozz! Kellemes meglepetésben lehet részed a hét folyamán.

.