Ma érzékenyebb a Kos - napi horoszkóp 2017. június 12.

2017.06.12. 08:15

A Bikának itt az ideje a fizikai és pszichológiai pihenésnek, az Oroszlánnak eljött az idő, hogy a tettek mezejére lépjen.

Kos 03.21 - 04.20.

Lehet, hogy ma érzékenyebb a szokásosnál a Kos, de kitartás. Az elmúlt hetekben megélt hullámvölgyek csak megerősítették elszántságát. Törődjön bele, hogy az elmúlt időszak ilyen volt. Az elkövetkező hetek sokkal csendesebbek lesznek. Használja fel az időt, hogy visszanyerje az élete irányítását, és keményen dolgozzon azon, hogy egyszerűbbé tegye azt.

Bika 04.21 - 05.20.

Az elmúlt hetekben az év egyik legintenzívebb időszakát élhette meg. Rá fog jönni, hogy a szívügyek mély és tartós jelentéssel rendelkeznek. Itt az ideje a fizikai és pszichológiai pihenésnek, hogy teljes mértékben feldolgozhassa tapasztalatait. Az elkövetkező hetek nyugodt és csendes feltöltődést kínálnak.

Ikrek 05.21 - 06.21.

A mai nap ne várjon csodákat kedves Ikrek, de most eljött a gyógyulás ideje. Az elkövetkező hetek visszaállítják az energiái harmóniáját, melyet edzéssel és a megfelelő életmóddal még tovább javíthat. Az érzelmi élete is változik, most minden nyugtalanító kérdését segít megoldani és támogatja önt egy közeli jó barát.

Rák 06.22 - 07.22.

Még nem végzett el minden tisztogatást, takarítást kedves Rák. Ma be kell szereznie néhány papírt, ki kell fizetnie néhány régi adósságát és pár technikai problémát is meg kell megoldania. Ez sok munka! Szerencsére, ha ez megtörtént, az érzelmi poggyász sokkal könnyebb lesz, így tovább és gyorsabban haladhat.

Oroszlán 07.23 - 08.23.

Most itt van az ideje, hogy a tettek mezejére lépjen kedves Oroszlán. Hajlamos megismételni bizonyos feladatokat, amelyeket szeret, míg azokat, amiket nem szeret, igyekszik kikerülni. Ésszerűnek tűnik, de a világegyetem emlékezti arra, hogy az életben annyi helyet kell helytállni, hogy amit nem szeret megcsinálni most mégis muszáj lesz, mert minden egyes feladat valamilyen módon kapcsolódik a másikhoz.

Szűz 08.24 - 09.22.

A valóság nem mindig olyan izgalmas, mint amilyennek látszik, kedves Szűz. De biztos, hogy jól értelmezed? Ritkán néz meg részletesen dolgokat, mert alapvetően a részletek nem érdekelik. De ha körbenéz, felfedezheti, hogy egy epikus esemény részlete épp a szeme előtt zajlik. Tegyen új lencséket a szemüvegébe!

Mérleg 09.23 - 10.23.

A bolygó energiái arra biztatják Önt, kedves Mérleg, hogy végezzen el bizonyos kiigazításokat, módosításokat maga körül. Lehet, hogy szakterületet változtat, de az is lehet, hogy baráti körét. Erősen vonzódik ön ahhoz, ami az ön számára ismerős, ez így természetes és jó. Érdemes is visszatérni oda, ahonnan érkezett.

Skorpió 10.24 - 11.22.

Ez a bolygóenergia támogatja önt abban, hogy eljusson a világ másik oldalára, vagy készen álljon arra, hogy minden önt mérgező kapcsolatot megszakítson. Mindezt úgy teszi, hogy ne érezze magát csapdában, és minden ártó függőséget megszakítson. Egyben arra is kényszerül, hogy most még szorosabb kapcsolatot létesítsen az ön szűkebb környezetében élőkkel.

Nyilas 11.23 - 12.21.

Miért talál nehezen kapcsolatokat kedves Nyilas? Pedig tudja, hogy a másokkal való kapcsolattartás segít tanulni, fejlődni. Az ön számára különösen fontosak a kapcsolatok, mert úgy érzi segítik megóvni. Túl sokszor ábrándozik csak a valóságról, és valójában nem szembesül vele. Ma ragaszkodjon jobban az önhöz közelebb állókhoz kedves Nyilas.

Bak 12.22 - 01.20.

Kedves Bak ön kimondatlanul is érzi, valami nincs rendben maga körül. Fokozott nyugtalanságának valami mélyen elrejtett, megoldatlan probléma az oka. Ha nem képes rájönni, megfejteni, mi az, kedves Bak, forduljon szakemberhez! Most van esély rá, hogy a gyógyulás útjára lépjen.

Vízöntő 01.21 - 02.18.

Ma többet kellene foglalkoznia önmagával, önmaga kényeztetésével. Annál is inkább, mert ha az önmagával való törődése, az önszeretete csupán a táplálkozásban merül ki, annak komoly egészségügyi kárát látja. Igaz a mondás: ép testben, ép lélek.

Halak 02.19 - 03.20.

Ön képes lesz arra, kedves Halak, hogy tovább folytassa a korábban önmaga számára kijelölt utat, közelmúltban hozott döntéseit megvalósítsa, és végre rendet tegyen maga körül. Mindezt érzelmi, fizikai értelemben egyaránt. Bár most lehet, hogy az önhöz közelebb állókkal lenne szívesebben, szüksége is lenne rá. Tegye meg! Ma koncentráljon magánéletére inkább.

.