Napi horoszkóp 2017. június 15. – Ma érzelmi drámák alakulhatnak ki

2017.06.15. 05:53

A Rák ma tele van pozitív energiákkal, a Mérleg pedig szenvedéllyel

Kos

Ma a szerelem és a romantika területén van tennivalód, kedves Kos. Úgy tűnhet, hogy partnered távolodik tőled, vagy úgy érzed, hogy nem áll olyan közel hozzád, mint szeretnéd. Lehet, hogy egy kis beszélgetés segít majd.

Bika

Magabiztos fellépésed ma megkímél téged egy veszteségtől. Kezelj ma minden helyzetet érzelemmentesen bármilyen kérdésben és feladataid könnyen és energikusan tudod megoldani. Kezdeményezz, ásd ki magad a helyzetből, amibe beragadtál és törj magasabbra.

 Ikrek

Próbálj ma csak a saját ügyeiddel foglalkozni, kedves Ikrek. Nemrég mások szóltak bele a te életedbe, amely komoly hatással volt rád. Szánj egy kis időt arra, hogy átgondold, hogy milyen szerepet szeretnél játszani egy kialakuló drámában. Érdeked, hogy részt vegyél benne? Lehet, hogy inkább az a jó neked, ha kimaradsz ebből.

Rák

Ma pozitív érzelmi energiákkal vagy feltöltve kedves Rák. Engedd, hogy magad és környezeted számára ez jól hasznosuljon. Kedveseddel kapcsoljatok romantika üzemmódba. Valaki ma lehet, hogy a válladon sírja ki magát. Az emberek vonzódnak hozzád, mint az acél mágneshez.

Oroszlán

Próbálod elmagyarázni az elképzeléseidet munkahelyeden, de a többiek nem fogják ezt olyan világosan látni, mint te. Légy óvatos, valaki a rossz híredet kelti, olyan dologgal mely csak részben tükrözi az igazságot rólad. Igyekezd megakadályozni, hogy mások emiatt elveszítsék a hitüket benned.

Szűz

Akik ma körülötted vannak, csupa szenvedélyt látnak majd benned. Alkoss csapatot hasonlóan gondolkodó barátaiddal, kollégáiddal és tervezzetek. Minél kreatívabban dolgoztok, annál jobb lesz az eredmény. A benned lobogó tűz most csodákra képes.

Mérleg

Lehet, hogy ma pletykálkodásra csábítanak, de te állj ellen. A körülötted lévő emberek nem egy szappanopera szereplői. Építs önbizalmat magad köré és látni fogod, nem kell más ember életét pletykálkodásra használni.

Skorpió

 Lelkesedésed ma fertőző lesz, Skorpió, amennyire csak tudod, hogy oszd meg ezt az érzést másokkal is. A szívügyekben is stabil alapokon állsz. Ma bárhova eljutsz, ahova csak akarsz. Környezeted is belőled merít energiát.

Nyilas

Lehet, hogy most fel vagy dobva, és nagyon izgatott vagy a jövő miatt, kedves Nyilas. Látod ugyan a jövőt, de még egy kissé homályos minden. Néha egy kicsit hátrébb kell lépni, úgy szemlélni a dolgokat, hogy teljesebb legyen a kép. Bízz a jövőben! Nagyon fényesnek tűnik számodra.

Bak

Érzelmi problémák törnek felszínre a mai nap folyamán, de kedves Bak, de nyugodj le és hallgass a szívedre. Az érzéseid nem csalnak. Még az is lehet, hogy a mai nap lesz a hónap csúcspontja, érzelmi téren. Az általános érzékenységed nemcsak szűk környezetedre lesz hatással, de tágabb környezeted is megérzi pozitív kisugárzásod.

Vízöntő

Ma légy nyitott és kommunikatív, ha az érzéseidről van szó, kedves Vízöntő. A legtöbb ember nehéz helyzetben van, ha az érzéseit kell kimutatni, kifejezni. Ma a kihívás az, hogy megossz valamit a szívedből. Ne gondold, hogy az érzelmeket mindig titokban kell tartani! Éppen az ellenkezője igaz. Hagyj nyitva néhány csatornát, hogy érzelmeid kifejezésre juthassanak.

Halak

Amikor belépsz egy szobába kedves Halak, a lendület hirtelen megváltozik. A jelenléted nagy hatással van másokra, ezt sosem vedd könnyedén! Az emberek isszák szavaidat, különösen a mai nap. Győződj meg róla, hogy a beszéded tartalma tükrözi-e az adott helyzet komolyságát. Minden kimondott szó számít.

.