Napi horoszkóp 2017. június 17. – Intrika és romantika fűszerezi a napot

2017.06.17. 07:00

Az Oroszlánnak a bajszát húzogatják, a Mérleg lába alatt ingoványossá válik a talaj. Napi horoszkópunk.

Kos

Ma arra kell rádöbbenned, hogy valaki a hátad mögött valótlanságot terjeszt rólad. Tegyél róla, hogy kiderüljenek a valós tények. Emlékeztesd környezeted, hogy ne csak azt nézzék, hogy mit mond, hanem azt is, hogy ki mondja.

Bika

Ma feszültségekkel lesz tele a napod, kedves Bika! Úgy érzed majd, hogy mindenki akadályoz. Mintha mindenki az utadba állna. Próbálj meg nem haragudni rájuk. Tarts szünetet, pihenj kicsit! Minél jobban erőlködsz, annál nagyobb ellenállást tapasztalsz majd.

Ikrek

Az Ikrek mai napja ma simán és kellemesen telik. Megérdemled, hogy egy kicsit kiszakadj a szokásos rutinból. Pihend ki magad és majd ráérsz felzárkózni a feladatokkal később is.

Rák

Ne érezd rosszul magad olyan dolgok miatt, amik felett nem a tied a kontroll. Ma este mozdulj ki egy kicsit és érezd jól magad. Tedd félre a gondokat és koncentrálj a szórakozásra! Lehet, hogy nehéz most motiválnod másokat, de ne aggódj emiatt. Ne erőltesd a dolgokat, ha készen állnak rá, úgyis veled tartanak.

Oroszlán

Őrizd meg a nyugalmadat ma, kedves Oroszlán! Az emberek húzogatják majd a bajszodat, de te ne engedd, hogy kizökkentsenek. Ma nagy étvágyad lesz, amit talán ki sem lehet majd elégíteni.

Szűz

Légy óvatos, kiben bízol ma, kedves Szűz. Próbálnak majd a bizalmadba férkőzni, de te ne bízd rá a titkaid akárkire. Ha mások súgnak valamit a füledbe, azt is fenntartásokkal kezeld. Lehet, hogy nem lehet majd komolyan venni.

Mérleg

Ami most szilárd talajnak tűnik a lábad alatt, az lehet, hogy ingoványossá válik, kedves Mérleg. Lehetnek félreértések is a mai nap, de a jó hír az, hogy te érzelmileg szilárd vagy. Őrizd meg a belső stabilitásod függetlenül attól, mi zajlik éppen körülötted.

Skorpió

Ma olyan magasságokban szárnyalsz, hogy szinte a felhőkbe vered bele a fejed. Ugyanakkor szükséged lesz arra, hogy két lábbal állj a földön. Ez a kettősség nehezíti majd a dolgot, de te megtalálod majd az egyensúlyt.

Nyilas

Ma ne rágódj az érzelmi gondokon, hagyd meg ezt a napot a kikapcsolódásra, lazításra. Koncentrálj a jó lelkiállapotod megőrzésére. Ne a részletek érdekeljenek, sugározz pozitív energiákat!

Bak

Ma kissé el fogsz akadni, kedves Bak, különösen, ha mások segítségére szorulsz. Úgy érzed majd, teljes a káosz körülötted. Adj bele mindent és a dolgok kisimulnak majd.

Vízöntő

Ma a megszokottnál is érzékenyebb leszel, kedves Vízöntő. Páran nem tartják majd be az ígéretüket, ami rosszul érint majd. Türelmed ma igen fontos tulajdonságod lesz.

Halak

Beterveztél egy fantasztikus romantikus forgatókönyvet a hét végére, de kiderül, hogy máshol is helyt kell majd állnod. A valóság így átírja egy kicsit a terveidet, de ha jól beosztod az időt, minden terved valóra válik majd végül.

.