Napi horoszkóp 2017. június 18. – Kellemes pillanatok várnak

2017.06.18. 07:00

A Mérleg munkájának beérik a gyümölcse, a Halaknak pár terve módosul majd. Napi horoszkóp.

Kos

Az elmúlt hetekben sok új embert ismertél meg, többet jártál társaságba vagy rövidebb utazásokat tettél, kedves Kos. Az életed ritmusa most megváltozik. Többet adsz majd az otthoni kényelemre, mert most egy kis feltöltődésre van szükséged. Élvezd ki a kellemes pillanatokat!

Bika

Most barátokra van szükséged, kedves Bika. Lépj kapcsolatba néhány régi baráttal! Ha kell, melegíts fel néhány régi kapcsolatot. Kapcsolati hálód most nagy segítségedre lesz abban, hogy érzelmileg helyre kerülj.

Ikrek

Most találhatsz új barátokat, vagy felújíthatod a kapcsolatot a régebbiekkel, kedves Ikrek. Tölts el minél több időt velük! A szerelmi életed is erőteljesebbé válhat. A következő hetek kiváló erőforrással szolgálnak ehhez. Használd ki!

Rák

Az elmúlt hónapokban megerősödött a személyiséged és ez elégedettséggel tölt el. Úgy tekinthetsz magadra, mintha egy új terméket hoztál volna létre, ami már készen áll a forgalomba hozatalra. Remek időszak vár rád! 

Oroszlán

A most következő napokban különösen kellemes időszakod lesz, kedves Oroszlán. Bizalmat, tisztaságot és karizmát sugárzol, amerre csak jársz. Igaz, kicsit elhasználtad már a tartalékaidat, amit legbelül érzel is.

Szűz

Most van a pillanat, hogy megszabadulj attól, aki közted és a céljaid elérése között van. Told el az útból, aki akadályoz és szorítsd háttérbe! Te egy erős személyiség vagy, küzdjed le a problémákat, azután hamarosan ünnepelhetsz.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.