Napi horoszkóp 2017. június 19. – Konfliktusok

2017.06.19. 07:00

A Halaknak páncélra lesz ma szüksége, a Szűz gondolatai pedig szárnyalnak majd. Napi horoszkóp.

Kos

Úgy érzed, hogy erőforrásaid kimerültek és legszívesebben bedobnád a törölközőt. Ne add fel! Lehet, hogy nem ez lesz életed legjobb napja, de ez nem jelenti, hogy itt a vég. Ingerültebb leszel a szokásosnál, de próbáld meg kezelni a helyzetet.

Bika

Magas hőfokon égsz, kedves Bika és úgy érzed bármire képes vagy most. Légy óvatos azért, néha a könnyebb út visz a rossz irányba. Ne az érzelmeid irányítsanak, gondolkozz racionálisan! Néhányan agresszíven reagálnak a nyomulásodra, vigyázz velük.

 Ikrek

Ma olyan érzésed van, mintha nem figyelnének eléggé rád. Magányosnak érzed magad. Persze ez csak a felszín, az érzést valami mélyebb összefüggés okozza nálad. Beszéld meg a gondod valakivel, akiben megbízol, vagy akinek hasonló gondja van

Rák

Ma csodálatos lesz a napod, érzelmileg is erősnek érzed magad, kedves Rák. Késztetést érezhetsz arra, hogy más életébe beleszólj ma, de fogd vissza magad és a sajátodra koncentrálj! A mai napon hozott döntések fontosak lehetnek még később, a lehető legjobban gondolj át mindent!

Oroszlán

Ma úgy tűnik, minden terved sínen van, kedves Oroszlán, de vigyázz! Annak a kis hangnak a fejedben, amely azt sugallja, hiba csúszott a számításokba, lehet, hogy igaza van. Talán figyelmen kívül hagytál valamit.

Szűz

Ma a szokásosnál is erősebbnek érzed majd magad. Gondolataid szárnyalnak, az emberek megfogadják a tanácsaidat, követik utasításaidat. Nem csoda, hiszen mindenki érzi, ma téged kell követni, ostobák lennének, ha nem így tennének. 

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.