Napi horoszkóp 2017. június 20. – Zene és hangulat

2017.06.20. 07:00

Mérleg

A Mérleg ma egyensúlyba hozza a munkát és a szórakozást. A múlt erőfeszítései ma jutalommá alakulnak. Ne félj elvenni azt, ami jogosan a tiéd. Légy büszke a teljesítményedre. És ha nem találsz ma senkit, aki elmenne veled ünnepelni, menj el egyedül. Lehet, hogy egy meglepetés vár rád.

Skorpió

A Skorpió ma lehet, hogy nem fér a bőrébe. Egész nap valami vidámságon jár majd az eszed. Ne fogd vissza magad, sőt, vonj be másokat is a játékba! Valami jó zene kell és az, hogy önmagad add.

Nyilas

Sok ember sokat beszél körülötted ma, kedves Nyilas, de te inkább ülsz és hallgatsz majd. Nem akarsz részt venni a pletykálkodásban, ami érthető és bölcs lépés. Zárd ki az összes negatív energiát.

Bak

Ma ne légy önző, kedves Bak! Itt az ideje, hogy másokra is gondolj. Ahelyett, hogy egyedül fogj bele a munkába, fontold meg egy barát segítségét. A csapatmunka hatékonyabb és eredményesebb lesz.

Vízöntő

Pontosan fejezd ki magad ma kedves Vízöntő, mert bajba kerülhetsz. Persze csak a béke fenntartása érdekében ne tagadd meg önmagad. Ma romantikus pillanatok várnak rád, de ehhez nyugalomra van szükséged.

Halak

Remek napok ezek számodra, kedves Halak! Légy nyitott mindenre és ez fontos információkhoz juttat majd! Erkölcsi kérdésekben lesz némi feszültség ma, az önös érdeked és az érzelmeid erősen befolyásolják a döntéseidet.

.