Napi horoszkóp 2017. június 21. – Belső motiváció

2017.06.21. 07:00

Mérleg

Tartsd frissen az elmédet ma, mert nagy szükséged lesz rá! Az emberek figyelni fognak rád és hallgatnak majd a szavadra. Megalapozottan nyilatkozz és érezd a felelősséget!

Skorpió

Ma a szokásosnál is erősebbnek kell lenned, kedves Skorpió. Tarts ki egyenes derékkal és ne gondold meg magad csak azért, mert mások nem értenek egyet veled. Tartsák most ők tiszteletben a véleményed.

Nyilas

 

Ma lustálkodhatsz egy kicsit, kedves Nyilas! Ha nem muszáj, a kisujjadat se mozdítsd. Lehet, hogy mások ki szeretnének ebből zökkenteni, de te ne hagyd magad. Alkalmazkodjanak ma hozzád.

Bak

Gondolkodj, mielőtt beszélsz, kedves Bak! Lehet, hogy ma magadban kellene tartani, mit gondolsz másokról. Járj el körültekintően, de azért lehetsz őszinte a közeli barátokkal.

Vízöntő

Ma tiszta és éles a gondolkodásod. Ha elkezdesz beszélni, azt világosan és érthetően teszed majd és szinte áradnak belőled a szavak. Nagy befolyással leszel a környezetedre és képes leszel megvalósítani a mai tervedet is.

Halak

Ma az agyad kissé lassan fog forogni, kedves Halak. Ha beszélgetsz valakivel, a gondolataid, máshol járnak majd. Óvatosan kommunikálj, ilyenkor olyan is kicsúszhat a szádon, amit megbánnál utólag.

.