Napi horoszkóp 2017. június 24. – Ma kalandok várnak

2017.06.24. 07:30

Mérleg

Ma zárd le azt, amit le kell zárnod, kedves Mérleg! A múltat magad mögött hagyva léphetsz csak tovább. Ragadd meg a kínálkozó lehetőséget két kézzel és kapcsolj magas fokozatra! Ne nézz vissza!

Skorpió

Vedd elő a kedvenc zenédet, csinálj táncparkettet a nappalidból és hívd meg a barátaidat magadhoz! Ez egy nagyszerű nap, hogy az energiáidat megnyisd mások felé. Ha kalandba keveredsz, hagyd, hogy sodorjon az ár. Ne aggódj a részleteken!

Nyilas

Ma lehet, hogy nehéz döntéseket kell meghoznod. Ne habozz ezeket megtenni, akár munka, akár magánéleti kérdésről van szó. Ma nem szabad a múlton rágódnod! Hamarosan viszont új kalandok várnak rád.

Bak

Ma igen pörgős napod lesz, de ehhez meg is van benned az energia, amellyel akár szélsőséges helyzeteket kezelni tudsz. Használd a benned lévő dinamizmust, hogy másokat is magaddal húzz! Aki nem bírja, úgyis leszakad.

Vízöntő

Ma csupa komolytalan dolog fog veled történni. Te magad sem veszed igazán komolyan ma magadat. Ha visszagondolsz az elmúlt pár nap gondjaira, talán magad is felnevethetsz. Csak mosolyogj és legyen élmény ez a mai derűs nap.

Halak

Ma lehet, hogy valaki szándékosan nehezíti a dolgodat és néha bizony úgy érzed, kezd kicsúszni az irányítás a kezedből. Ne hozz ma döntést semmiről és ne próbáld erre rávenni az embereket sem! Hagyd annyiban a dolgokat és ne vitatkozz!

.