Napi horoszkóp 2017. június 26. – Táguló perspektívák

2017.06.26. 07:00

Mérleg

Ma valaki visszaélhet a bizalmaddal és meg próbál megakadályozni valamit, ami neked fontos. Ne hagyd, hogy ez megtörténjen. Aki negatívan áll a dolgokhoz, csak a problémák számát gyarapítja. Te ne legyél ilyen!

Skorpió

Sokan egész életükben a belső énjüket kutatják. A szüleink és a környezetünk nagy hatással van az énkép kialakulására. Fel kell ismerned, hogy mely hatások nem egyeznek valódi személyiségeddel és szabadulj meg azoktól a személyiségjegyektől, ami nem hozzád tartozik.

Nyilas

Ma kreatív energiák veszik körül a Nyilast. Hagyd, hogy benned is kibontakozzanak ezek az energiák. Oszd meg ezeket környezeteddel és meglátod, másokat is inspirálsz majd. Légy jótékony és nagylelkű most másokkal!

Bak

Az utolsó pillanatok előtt állsz, kedves Bak! Egy közelgő esemény nagy fontosságú számodra. Győződj meg arról, hogy mindent elrendeztél és hogy felkészültél-e minden eshetőségre, esetleges problémára!

Vízöntő

Intuitív éned ma együttáll racionális éneddel, kedves Vízöntő. Hallgass megérzéseidre és alkalmazd ezt a megközelítést ma mindenre!

Halak

Lassíts a tempón ma, kedves Halak, ülj le és szemlélődj! Ma gondolataid százfelé kalandoznak és nem biztos, hogy a hasznos lenne bármit dolgoznod, vagy alkotnod. Figyeld magad körül az áramlást, de ne ülj fel egy ma bejövő pletykának!

.