Napi horoszkóp 2017. június 27. – A csapat ereje

2017.06.27. 07:00

Mérleg

Ma ne görcsölj rá teljesen a munkára, kedves Mérleg! Érzéseidre és a kapcsolataidra koncentrálj helyette. Ma szükség van a gondoskodó és érzékeny énedre. Az emberek fogékonyak lesznek erre.

Skorpió

Ne zavarjon, ha ma senki sem nevet a vicceiden, kedves Skorpió! Nem veled van a baj, csak éppen az embereknek nem olyan a hangulatuk. Meg különben is, ami ma nevetséges, azon holnap talán már sírunk. Ma egy baráttal történő beszélgetés jól jöhet.

Nyilas

Ma minél több mindent osztasz meg másokkal magadról, ők is annál jobban kitárulkoznak feléd, kedves Nyilas! Annyi mindent, hogy érdemes felvezetned a sok információt a naplódba is. Ma olyasmi történhet, amitől igazi sztár leszel a barátaid szemében.

Bak

Ma a türelmes oldaladat vedd elő, kedves Bak! Nem kell feltétlenül vitába szállni a körülötted lévő emberekkel. Nyugodtan és halkan beszélj, figyelj oda, mit mondanak mások! Lehet, hogy ez nem szokásod, de hidd el, jót fog tenni. Ne kételkedj magadban, ma nem érdemes!

Vízöntő

Ma remek nap elé nézel, kedves Vízöntő. Rengeteg lehetőség vár, jól tudsz másokkal is együttműködni, remek csapatmunka vár rád. Szükséged is van a stabilitásra, hogy az amúgy ingadozó és bizonytalan elméd nyugalmat találjon.

Halak

Ma nagy lehetőségek előtt állsz, kedves Halak, de a sikerhez arra van szükség, hogy csapatban gondolkodj. Kapcsolódj bele a kollektív energiák hálójába és megkapod, amire vágysz.

.