Napi horoszkóp 2017. június 30. – Az egyensúly keresése

2017.06.30. 07:50

Mérleg

Úgy tűnhet, hogy mindenki összeesküdött ellened, kedves Mérleg, szinte mindenhol vita vár rád, de te soha ne felejtsd el az utat amit te választottá! Az akadályok elkerülhetetlenek és a siker kulcsa az egyensúly megteremtése a belső világod és a környezeted között.

Skorpió

Légy kezdeményező ma, kedves Skorpió, kalandok várnak rád! Minden tekintetben felkészültél egy új kihívásra. Ha bármi lelassíthat, annak okát csakis magadban kell keresned.

Nyilas

Az elméd ma kitisztult és világos, kedves Nyilas. Minden összeáll lassan és neked csak annyi a dolgod, hogy a megérzéseidre hagyatkozz. Ha az elmúlt pár napot szemlélődéssel töltötted, most a cselekvés ideje jött el.

Bak

A mai nap jó hangulatban talál, kedves Bak! Nagy az önbizalmad, amely segít abban, hogy mindent teljesíts, amit vállaltál. Eddig talán kicsit stagnáltak a dolgok, de most rajtra készen állsz, hogy beindítsd a rakétákat.

Vízöntő

Ma nem ott jár az eszed, ahol kellene, kedves Vízöntő. Munkamorál terén is kihívásokkal küzdesz. Nehéz megtalálnod az egyensúlyt a racionalitás és az érzelmek között. Pedig ezt senki sem fogja megtenni helyetted.

Halak

A mai napod az elfogadás jegyében telik majd. Lehet, hogy sok párhuzamos munka szakad a nyakadba, ráadásul magad körül is rendezni kellene a dolgokat. Nem lesz egyszerű, de meg fogsz birkózni a feladattal, ha elfogadod, hogy most ez a sorsod. 

.