Havi horoszkóp 2017. július - Új lehetőségek mindenütt

2017.07.01. 17:33

Mérleg

A telihold elismeréseket hoz a Mérlegnek mind a munkájában, mind pedig a magánéletében. Családod és barátaid is melletted állnak majd, ami remek napokat hoz számodra. Tölts el pár remek estét velük és élvezd ki az élet örömeit! Hónap végén bőven lesz alkalmad bepótolni az elmaradt munkát, hogy a hónapod – mi másról – az egyensúlyról szóljon. 

Skorpió

A túl sok hírt, vagy a közösségi médiát olvasva legszívesebben a hajadat tépnéd? Foglalkozz most inkább a valódi életeddel és a környezeteddel! Légy részese valami igazibb dolognak, jótékonykodj, vagy légy tagja egy közösségnek a valódi életben! Ha nyilvánosságra vágysz, mindenképp gondolkodj, mielőtt bármit teszel! Legyen ez igaz a közösségi oldalakon és a való életedben is!

Nyilas

A hónap elején úgy érzed, megtelik minden körülötted szeretettel, kedves Nyilas. Jó érzés lesz látnod, hogy a környezeted mennyire pozitívan áll hozzád és az eddig problémák is elsimulni látszanak majd. Újhold környékén készen állsz majd egy jelentősebb kockázatvállalásra is, de sosem felejtsd, mindig erősebb vagy ha mögötted állnak más emberek is! Kérj segítséget, hogy a következő szintre is sikerrel lépj! 

Bak

A hónap elején nagy lesz körülötted a feszültség, mely, bár nem érint téged közvetlenül, mégis tanulhatsz belőle te is. A teliholdnak emberi kapcsolataid szempontjából különös jelentősége lesz. Légy nyitott és ne akarj mindent előre eltervezni. Az újhold pénzügyi félreértéseket hozhat, mely papírmunkával jár majd. Ne halogass, az csak tetézi a bajt!

Vízöntő

A figyelem középpontjába kerülhetsz a hó elején és felkészülhetsz pár negatív kritikára is az életmódod tekintetében. Figyelj, mert ilyenkor kiderülhet a barátokról, mennyit érnek és hogyan viszonyulnak hozzád. Ne hagyd, hogy a gyűlölködés hatással legyen rád! Az újhold romantikát hoz az életedbe, de neked kell majd eldöntened, hogy ez elköteleződéshez vezet-e. 

Halak

Teliholdkor add át magad a szenvedélynek, kedves Halak! Itt az idő, hogy bevalld érzéseidet, vagy szorosabbra fűzz egy kapcsolatot. Bármi is a célod, gyorsan cselekedj! Az újhold több lehetőséget is felkínál majd, szinte mindegyik kecsegtetőnek tűnik, neked azonban azon kell elgondolkoznod, vajon van-e értelme a jelenleg is jól alakuló életed bármilyen módon megváltoztatni.

.