Heti horoszkóp 2017. július 10-16 . – Figyelem és önfegyelem

2017.07.10. 13:39

Mérleg

Megérett az idő arra, hogy olyan tevékenységeket is kipróbálj, amiket még soha. Bár páran bizonyára jobban tudják, mi kell neked és okosnak hitt tanácsokkal látnak el, de te azért bízz inkább a saját elképzeléseidben! Gondold át eddigi terveidet és lehet, hogy egy sokkal nagyobb kihívás is megvalósítható számodra.

Skorpió

Most minden új információ és felfedezés inspirációt adhat neked, hogy felfedezz új lehetőségeket. Tágítsd látóhatárodat akár tanulással, vagy új kapcsolatok kiépítésével! Most nagy szerepe lehet a döntéseidben az ösztönöknek.

Nyilas

Most érdemes néhány új élményt kipróbálnod, melyekbe a barátaidat is bevonhatod. Ne agyalj túl sokat, vágj bele! Ha bizonytalan lennél valamiben, egy jó barát segíthet a döntésben. Ha pedig valami esetleg nem úgy sikerül, mint ahogy vártad, akkor sem kell búslakodni. Van ilyen.

Bak

Most valaki megpróbál tőled olyan információkat kicsikarni, melyeket te nem szívesen adnál ki. Lehet, hogy ez próbára teszi a kapcsolatotokat. A héten élénkebbé válnak az üzleti, vagy pénzügyeid is, egy találkozó azt vetíti elő, hogy egy új munka, vagy szerződés van kilátásban.

Vízöntő

Egy merész gondolat fogalmazódhat meg most benned és a fenntartásaid leküzdéséhez érdemes lenne olyanokkal beszélned, akik hasonló helyzetben vannak. Talán ennek hatására pozitívabb perspektívából látod a dolgokat majd és arra késztet, hogy akkor is belevágj, ha az eredmény bizonytalan.

Halak

Állandóan azt tervezed, hogy változtatsz az életmódodon, de a napi rutin megakadályoz ebben. Érdemes lenne átgondolnod a napodat, hogyan tudod megszervezni a mainál produktívabban és hogyan tudod emellett az egészséged megőrzésével kapcsolatos új tevékenységeidet is beilleszteni.

.