Heti horoszkóp 2017. július 3 - július 9. – Előkerülnek a kényes kérdések

2017.07.03. 10:29

Telihold jön a héten és ez szinte mindenkire hatással lesz.

Kos

A héten olyan problémák kerülnek a felszínre, melyek a múltban gyökereznek és eddig a felszín alatt voltak. Az újhold olyan hatással lesz rád, amely végül arra késztethet, hogy a valódi érzéseidet megoszd másokkal. Sokakat talán meglep majd ez a hirtelen őszinteség, de legalább tiszta vizet öntesz a pohárba. Légy nyugodt, a barátaid melléd állnak majd.

Bika

A hét elején néhány kényes problémát kell majd kezelned olyan emberekkel, akiknek a nézetei igencsak különböznek a tiédtől. Ez az intenzív véleménycsere viszont megerősíti a pozíciódat a csoporton belül. A héten hajlamos leszel többet vállalni, mint amennyit elbírsz, ami felesleges nyomást gyakorolhat majd rád.

Ikrek

A héten a pénzügyek fontos szerepet játszanak majd az életedben. Hideg fejjel dönts és keress olyan megoldást, ami mindenki számára elfogadható. Ez most egy remek időszak, hogy folyó tárgyalásokat és folyamatokat zárj le. Július 8-án kerüld a sok munkát és az idegeskedést!

Rák

Lehet, hogy partnereddel most nagyon nem vagytok egy véleményen. A héten törekedj a helyzet megoldására, mert most kedvező a csillagok állása ahhoz, hogy számodra pozitív végkifejlete legyen a dolognak. A telihold olyasmit is a felszínre hozhat, amit nem is akartál, de ez végül megkönnyebbülést hoz majd.

Oroszlán

A héten kezdenek kicsúszni a dolgok a kezedből, mintha a sors nélküled venné kezébe az irányítást. Tudatos cselekvéssel az életed kulcsfontosságú területein tartsd kontroll alatt az eseményeket. A hét vége fele lazíthatsz, tölts el minél több időt barátaiddal! 

Szűz

Most egy macska-egér játék zajlik te és a partnered között. A következő napokban ennek hatására kényes kérdések is terítékre kerülnek majd. Olyan dolgokat is kimondasz, amit néhány napja még elképzelhetetlennek tartottál volna. Ez azonban megkönnyebbülést hozhat számodra.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.