Heti horoszkóp 2017. július 3 - július 9. – Előkerülnek a kényes kérdések

2017.07.03. 10:29

Mérleg

Ezen a héten úgy érzed, minél többet kell vállalnod, szinte magadra kényszeríted a terhek cipelését. Lehet, hogy ezzel akarsz jó benyomást kelteni környezetedben, de hidd el ez nem megoldás! Szorítsd vissza ezt az érzést magadban és hagyd, hogy mások is vállaljanak a terhekből! Egy kellemes utazás most megújulást hozhat testileg és lelkileg egyaránt és talán még egy új szerelmet is hozhat.

Skorpió

Most az elméd a távolt fürkészi, és erős vágyat érzel arra, hogy szabadon szárnyalj. Nem tudsz a munkával foglalkozni és a telihold csak fokozza benned ezt az érzést. Szervezd meg a nyaralásod, ha még nem tetted meg és utazz el vakációra! Lazítsd kicsit, ez kell most neked!

Nyilas

A pénzügyeidet kell menedzselned a héten, így gyakrabban kell találkoznod ezzel összefüggésben bizonyos emberekkel. Az őszinteséged és a diplomáciai érzéked sokat fog segíteni most neked. Telihold idejére egy könnyített napot szervezz magadnak, mert ingerült lehetsz ekkor és az nem vezet semmi jóra.

Bak

A heted zökkenő mentesebben fog telni, ha elfogadóbb leszel másokkal. Hajlamos vagy az irányítást magadhoz vonni, de lehet, hogy ezt a többiek nehézkesnek találják majd. Adj másoknak is mozgásteret, hogy megszerezd a támogatásukat! Légy tapintatos május 8-ám!

Vízöntő

Nem lenne meglepő, ha a heted sokkal érzelmesebben telne, mint az szokásos. Ha tudod, végezz könnyített munkát, hogy jobban viseld ezt. Most néhány olyan szempont is előtérbe kerülhet az életedben, amely kellemetlenséget okoz. Egy megbízható barát segíthet abban, hogy jobban érezd magad.

 Halak

Valaki most féltékeny lehet rád és ennek jelét is adja az elkövetkező napokban. Ne vedd fel a dolgot és ne reagálj rá ingerülten! Ha van rá lehetőség, beszéljétek ki a dolgot, ami még azt is hozhatja, hogy teljesen eltűnnek a feszültségek. Július 8-án vacak napod lesz, készülj fel!

.