Napi horoszkóp 2017. július 10. – Itt az ideje az önfegyelemnek

2017.07.10. 07:00

Mérleg

Ma szenvedélyes helyzetbe keveredhetsz, mert még a levegő is tele van szerelemmel. Tapasztald meg ezt a csodálatos érzést és minden kétséget és bizonytalanságot száműzz a fejedből. Érezd jól magad és élj a mának!

Skorpió

Ma szinte látnoki képességekkel ruháznak fel téged a csillagok. Függetlenül attól, mit csinálsz ma, előre látsz majd dolgokat és mindenkinél hamarabban érzékeled a világban bekövetkező változásokat. Hagyd kibontakozni magadban ezeket az érzéseket!

Nyilas

Ma itt az ideje az önfegyelemnek, kedves Nyilas, hogy elérd, amit akarsz. Nem lesz könnyű a dolog, hiszen a kreativitásod és a spontaneitásod épp tombol benned. Ne az intuícióidra hallgass, egyszerűen nyomd le a melót, amit kell!

Bak

Mégis mit képzeltél, kedves Bak? Nem mindig könnyű az élet másokkal, ráadásul nem mindenki képes megfelelni a te magas elvárásaidnak. A te idealizmusod megnehezíti mások számára az életet és az a hozzáállásod konfliktushoz vezethet.

Vízöntő

Ma lehet, hogy csalódottságot érzel majd, kedves Vízöntő. Eddig különösen toleráns és türelmes voltál, de most itt az ideje, hogy rendezd a dolgodat és az asztalra csapj. Ne félj ettől, amit meg kell tenned, tedd meg, hogy megvédd magadat és a szeretteidet!

Halak

Kicsit elhagytad magad mostanában? Foglalkozz a saját testeddel kicsit többet, ez boldogabbá teszi az életed. Élj sokkal egészségesebben, de vigyázz az alternatív módszerekkel! Nem biztos, hogy ki kell ilyesmit próbálnod!

.