Napi horoszkóp 2017. július 14. – Hol jár az eszed?

2017.07.14. 07:00

Mérleg

Egyre stabilabb a pénzügyi helyzeted és úgy tűnik, hamarosan ismét pénz áll a házhoz. Ne törődj azzal, ha közben mások pletykálkodnak rólad, ez ezzel jár. Te csak folytasd és haladj a saját céljaid felé. A végén mindig kiderül úgyis az igazság.

Skorpió

Ma egy tervezett esti program tervei látszanak füstbe menni a család miatt. Ne aggódj, valami váratlan szerencse miatt végül mégis részt tudsz venni az eseményen, amire annyira készültél. Érdemes is lesz, hiszen ott még egy kellemes flört is kilátásba jöhet.

Nyilas

Ma egész nap magas fordulatszámon pörögsz, ami azt eredményezi majd, hogy estére elfáradsz és elhasználtnak érzed majd magad. Ezt nehezen értik majd meg a szeretteid. Légy velük türelmes!

Bak

Ideiglenes pénzzavarba kerülhetsz, ami miatt néhány tervedet át kell gondolnod. Megbeszélnéd ezt a partnereddel, de rideg hangulatban találod, ami most különösen érzékenyen érint. Lehet, hogy épp neki is rossz napja van, talán várnod kellene pár napot azzal a beszélgetéssel. És ki tudja, addigra már lehet, hogy nem is lesz miről beszélni! 

Vízöntő

Ha a négy fal között vagy, most úgy érzed, agyonnyomnak azok a falak. Mintha energiahiányos állapotban lennél. Törj ki ebből és irány a szabad levegő! Sétálj, fuss, kerékpározz, vagy végezz bármilyen szabadtéri aktivitást!

Halak

Ha ma egy üzenetet, vagy hívást vársz partneredtől és az késik, ne hagyd, hogy elrontsa a napod! Töltsd kreatívan a várakozást, foglald el magad valamivel! Írj valamit, zenélj, vagy egyszerűen merülj el egy jó könyvben! És ha nem jön meg az a fránya üzenet, keress egy barátot, akivel eltöltöd az időt! Vagy üzenhetnél neki te is!

.