Napi horoszkóp 2017. július 18. – Carpe diem!

2017.07.18. 07:00

Mérleg

Élvezd ki a mai napot, mert büszke lehetsz magadra. Amit eddig teljesítettél, az igazán tiszteletet parancsoló. Oszd meg sikereidet és jó hangulatodat mással is! És mikor pihenj, ha nem most? Lazíts és töltsd a napot a szeretteiddel!

Skorpió

Ma nem igazán találod a helyes irányt. Nehezen döntesz, gondolataid csak körbe és körbe járnak. Itt kellene megállni egy pillanatra és megvárni, amíg a fejed kitisztul. Csak ez után tedd meg a következő lépést!

Nyilas

Ma egy románc tör utat az elmédben és alig tudsz nap közben a munkával foglalkozni. Erős érzelmek törnek rád és az lesz most a legjobb, ha átadod magad ennek az érzésnek. Bízz az ösztöneidben és hagyd, hogy ez a kapcsolat megerősödjön!

Bak

Ma az érzelmeidre hagyatkozz! A racionalitást hagyd későbbre, csak sodródj az eseményekkel! Minél jobban érvényesülnek a belső természeted energiái, annál közelebb kerül ma hozzád a partnered.

Vízöntő

Ma fontos családi kérdések kerülnek terítékre. Szívből beszélj a rokonokkal, mondd el nekik, mit érzel irántuk, mennyit jelentenek neked. Ha lehet, ma ne a munka legyen az első. Próbáld meg a napot, vagy legalább az estét a családoddal tölteni!

Halak

Lehet, hogy ma döntöttél egy fontos magánéleti kérdésben és legszívesebben azonnal elmondanád az érintettnek, de még van egy lépés előtte, amit meg kell tenned. Gondold át alaposan a helyzetet, mielőtt cselekednél! Minden részletre figyelj, nehogy elhamarkodott döntést hozz!

.