Napi horoszkóp 2017. július 2 –  Találkozások

2017.07.02. 07:00

Mérleg

Hajlamos vagy arra, hogy mindenkinek megtervezd a dolgait, kedves Mérleg. Meg kellene próbálnod hallgatni azokra is, akik körülötted vannak még akkor is, ha ehhez nem vagy hozzászokva. Most úgy fejlesztheted személyiségedet, ha nyitott vagy mások gondolataival szemben.

Skorpió

Vonzó erős személyiségű ember vagy, de vedd észre, hogy ezen vonzerő mögött egy nagyon erőteljes szabadság utáni vágy benned. Életedben sokkal nagyobb a szabadság utáni vágy, mint amennyivel ma rendelkezel. Ne rejtőzz el a saját realitásaid elől!

Nyilas

Ma talán valami új dologba fognál, kedves Nyilas, de ehhez változtatni kell a nézőpontodon. Érzékeidet tartsd frissen, hogy minden új helyzethez alkalmazkodni tudj. Ébernek kell lenned és nem szabad elbátortalanodnod.

Bak

Ma nagyon hajtanád a munkát, kedves Bak, de olyan helyzet adódik, hogy néhány kényes kérdést kell tisztáznod. Tele vagy energiával, így valószínűleg ez sem fog meggátolni abban, hogy sikeresen teljesítsd, amit elterveztél.

Vízöntő

Ma a csillagok azt üzenik, ideje a dolgok sűrűjébe vágnod, kedves Vízöntő. A múltbéli lelkiállapot már a múlt, ideje felkészülnöd egy új kalandra.  Ma találkozhatsz valakivel, aki kedvező befolyással bír a jövődet illetően.

Halak

A személyes kapcsolataidban a minőségre törekszel, kedves Halak. Ez azért van, mert nálad nem csak az ész, hanem az érzelmek is fontos szerepet kapnak a döntésekben. Irányítsd az érzelmeidet! Ma minden arra mutat, hogy találkozhatsz több emberrel is, akik új lendületet adhatnak életednek.

.