Napi horoszkóp 2017. július 4 – Már megint a rokonok!

2017.07.04. 07:00

Mérleg

Ma lehet, hogy egy elkötelezettség miatt kell döntéseket hoznod. A társadalmi szerepednek megfelelően kell felelősséget vállalnod egy fontos ügyben. Ne aggódj emiatt, helyes döntés lesz.

Skorpió

Ma úgy érzed, körülötted csupa unalmas ember van, mindenki tökéletesen illeszkedik a konzervatív társadalomba. Nem akarsz olyan lenni, mint ők és inkább találkoznál érdekes emberekkel. Nézz körül, nincsenek is olyan mesze tőled!

Nyilas

Ma minta a világ legintelligensebb emberei közül lennél egy. Vág az eszed, minden egyből az eszedbe jut és remek ötleteid támadnak majd. Ötleteiddel segítségére lehetsz másoknak.

Bak

Mindenki tudja rólad, hogy igen erős akaratú ember vagy. Minden akadályt le tudsz győzni, még ha az összes energiádat bele is kell adnod a dologba. Ma energiád kiegészülhet pár emberrel, akivel találkozol, esetleg néhány baráttal.

Vízöntő

Ma lekötnek a családi gondok. Néhány rokonban felébredhet a függetlenség iránti vágy, esetleg megpróbálnak lázadni is ellened. Próbálj higgadt maradni, egy Vízöntőnek nem okozhat gondot, hogy hűvös maradjon! 

Halak

Ma nem igazán szereted a hétköznapi életed. Legszívesebben felfedeznéd a világot és megismernél új kultúrákat. Vagy esetleg megváltoztatnád az egész életed? Ma szokatlan események történhetnek, amik pont ilyen irányba terelhetnek téged.

.