Napi horoszkóp 2017. július 6. – Csendes üzemmód

2017.07.06. 07:00

Mérleg

Nagyon jó képességekkel bírsz szinte bármilyen helyzetet egyből átlátsz. Lehet, hogy valakit tesztelned kell ma, hogy lásd, egy oldalon álltok-e. Ma a kritikai éneddel csínján bánj, nehogy sértődés legyen a vége! 

Skorpió

Vigyázz, mit mondasz ma olyan embereknek, akikről nem tudod, hogy minden helyzetben melletted állnak-e. A dolog könnyen visszaüthet. Ma pároddal légy a szokásosnál is őszintébb!

Nyilas

Amikor ma döntéseket hozol, kedves Nyilas, azt magadért tedd! Nem kell bizonyos dolgokat csak azért megtenned, mert bűntudatod van. Ha akarsz valamit, tedd meg, de ne mások miatt! Ha viszont arra vágysz, hogy segíts valakinek, akkor ne habozz!

Bak

Itt az ideje, hogy az elmúlt napok pörgése után csendesebb üzemmódba válts. Figyelj most azokra a részletekre is, melyeket a nagy hajtásban nem vettél észre! Támaszkodj belső tartalékaidra és hagyd, hogy érzelmeid irányítsanak!

Vízöntő

Ma egy pozitív nap vár rád, kedves Vízöntő! Értelem és érzelem tökéletes kombinációja vagy és rendkívül pozitív energiák áramolnak benned. Ma pontosan azt kapod majd amit akarsz.

Halak

Itt az ideje, hogy leltárt készíts és megszervezd magad, kedves Halak! Részletesen dolgozd ki a terveidet és türelmesebb légy a szokásosnál! Koncentrálj, lassítsd a tempót!

.