Napi horoszkóp 2017. július 7. – Kimozduló!

2017.07.08. 07:00

Mérleg

Ma pozitívan közeledj másokhoz, kedves Mérleg! Ez talán több odafigyelést igényel a szokásosnál, de a pozitív emberek vonzóbbak mások számára. Élj a mának is, ha mindig a jövőbe nézel, nem veszed észre a csodákat a jelenben!

Skorpió

Ma tedd félre minden felelősségérzetedet mások iránt és gondolj kicsit magadra! Nem lehet mindig mások érdekeit szem előtt tartani. A jó elképzeléseidet és tanácsaidat alkalmazd saját magadon is!

Nyilas

Ne másra várj, hogy majd megmondja, mi legyen, te tudod a legjobban, mire van szükséged! Vagy olyan erős és merész, mint bárki más és jogod van a véleményed kifejtésére is. Állj ki magadért és alkoss saját törvényeket, melyekben hiszel!

Bak

Ma légy kedves valakihez, mielőtt elmész hazulról, kedves Bak! Nagyon sok erő lakozik ma benned és a párod jó hasznát veszi, ha átadsz belőle. Nyisd ki a szíved és fejezd ki szeretetedet!

Vízöntő

Ma érzelmi átalakuláson mehetsz keresztül, kedves Vízöntő. Adj hozzá egy kis szenvedélyt a naphoz és mutasd meg magad az embereknek! Tárd fel a humoros oldalad is, ezzel mindenki szívébe belopod majd magad!

Halak

Ma nagyobb figyelemmel fordulj partnered felé, kedves Halak! Emlékeztesd, mennyit jelent neked és ösztönözd egy közös kalandra! Hagyd, hogy a napsütés megérintse a lelked, mozdulj ki és csinálj olyan dolgokat, amiket szeretsz!

.