Napi horoszkóp 2017. július 7. – Viták és feszültségek

2017.07.07. 07:00

Az Ikrektől ma ellopják a showt, a Szűz meg nem bír magával. Napi horoszkóp.

Kos

Most van itt az ideje, hogy kilépj az árnyékból, kedves Kos! Ötleteid vannak és késztetésed arra, hogy cselekedj. Ne aggódj a következmények miatt, most érdemes belevágni egy régóta dédelgetett tervbe. Lehet, hogy valaki most kevésbé figyel rád, ne törődj az illetővel!

Bika

A mai napod jó hangulatban telik majd és bármibe fogsz, egyből jól alakul. Még az is lehet, hogy vezető szerepet kapsz valamilyen nagyobb projektben. A szerelemben ma légy önmagad, ne akarj mindenáron valaki mást mutatni.

Ikrek

Ma valaki ellophatja a showt előled, kedves Ikrek, de ne törődj ezzel, legalább nem a te felelősséged lesz a dolog. Ne aggódj a részletek miatt, most amúgy is változások előtt állsz. Lehet, hogy hamarosan új utat jelöl ki számodra a sors.

Rák

Ma lehet, hogy lesz egy kis vitád egy közeli hozzátartozóddal, kedves Rák. Gondolj arra, hogy esetleg te is tévedhetsz és próbálj tanulni a konfliktusból! Minden vita egyben egy önismereti vizsga is. 

Oroszlán

Ma egy hozzád közelálló elégedetlen lehet veled, ami feszültséget hozhat. A helyzet akár robbanásig feszült is lehet, ezért higgadtan kezeld a helyzetet! Persze, ha úgy érzed, igazságtalanság ér, kezeld a helyzetet!

Szűz

Ma nem bír magával a lelked, kedves Szűz. Minden porcikád valami új és érdekes dologra vágyik. Lehet, hogy most egy flört jót tenne, szervezz programot magadnak estére! Egy érdekes találkozásra számíthatsz!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.