Szerelmi horoszkóp 2017. július – Forró napok jönnek

2017.07.05. 17:55

Mérleg júliusi szerelmi horoszkóp

Ez a hónap forró lesz számodra és ezt nem csak az időjárásra értjük. Új határokat feszegetsz partnereddel, amire a vártnál jobban reagál majd, így te is megkapod, majd amit akarsz. Ha egyedül vagy, a használd ki a hónap végi magabiztosságot és összpontosíts egy álom randi szervezésére!

Skorpió júliusi szerelmi horoszkóp

A hónap elején érzékenyebb lehetsz a kritikára, de tisztázd, pontosan mit értett partnered, mert a valóság néha sokkal ártalmatlanabb, mint hiszed. Ha egyedülálló vagy, itt az ideje, hogy a barátaiddal szórakozz, mert ez lesz a legjobb módja, hogy találkozz azzal, aki ellenállhatatlannak tart. A hónap végén olyasmi is megtörténhet veled a hálószobában, ami még sohasem. 

Nyilas júliusi szerelmi horoszkóp

A hónap elején konfliktust okozhat pároddal, ha túlvállalod magad a munkában. Ha félted a kapcsolatodat, gondolkodj előre és inkább ne vállalj plusz feladatokat! A hónap végén szexi és ellenállhatatlan leszel, szóval kalandra fel! Magabiztosságod egy új kapcsolatot indít el az életedben, amely talán igencsak forró lesz. 

Bak júliusi szerelmi horoszkóp

A hónap eleje dilemma elé állít majd, a kapcsolatod jövőjéről gondolkodsz majd. Lehet, hogy ehhez egy kicsit el kell távolodnod tőle, hogy átgondold, mi legyen. A hónap közepén nagy beszélgetésekre lesz szükséged, hogy megtudd, partnered is ugyanazt érzi-e mint te. Ha egyedülálló vagy, most tedd oda magad és ismerkedj! 

Vízöntő júliusi szerelmi horoszkóp

A hónap elején a szexualitás kerül előtérbe. Fülledt éjszakákat jeleznek a csillagok. Ahogy közeleg a hónap vége, lehet, hogy még mindig érzed magadban a tűzet. Válassz olyan ruhát magadnak, amiben ellenállhatatlannak érzed magad. Ha egyedülálló vagy, mondj nemet a randira, ha nem vagy biztos magadban!

Halak júliusi szerelmi horoszkóp

Ez a hónap rendkívül érzelmesen kezdődik, és neked nem kell félned megosztani ezeket az érzéseket partnereddel, családoddal. A hónap közepén viszont kapcsolati problémáid lehetnek partnereddel a munkád miatt. Beszéljétek ki a problémákat, ahelyett, hogy a szőnyeg alá söpörnétek! A hónap végét viszont szenteld végre a szerelemnek, szakíts időt párodra!

 

.