Hirdetés

Megválasztották! Ő lett 2017 legszexibb férfija

Megválasztották! Ő lett 2017 legszexibb férfija

2017.11.16. 08:47

Ön kit választana? Írásunk végén szavazzon!

Hirdetés

Sok tippünk lett volna az idei szezonra, de az énekes nem szerepelt köztük. Írásunk végén szavazzon, ki lenne az Ön jelöltje?

A People magazin komoly meglepetést szerzett a világnak, amikor 2016 legszexisebb férfijának a 195 centiméter magas és 111 kg súlyú, Herkules nagyságú Sziklát, azaz Dwayne Johnsont nevezte meg.

Idén sem akárki szerepel a magazin különkiadásának címlapján, aki ezúttal máshogy férfias, mint a Halálos iramban sztárja. Nem is szaporítanánk tovább a szót, álljon itt tehát 2017 legvonzóbb pasijának a neve, aki nem más, mint Gwen Stefani szerelme, a countrysztár, Blake Shelton.

“Köszönöm People! Ne utáljatok nagyon, amiért szép vagyok” – kommentálta először a megtisztelő címét a 41 éves oklahomai születésű zenész. Később Shelton nyilatkozatot adott ki, melyben kiemelte, hogy egész életében csúnyának tartotta magát, így ha egy évig ő lehet a legszexibb, azt örömmel elfogadja.

Az énekes bevallása szerint először vissza szerette volna utasítani a címet, de aztán Gwennel átbeszélték a dolgot, így most már büszke, hogy Brad Pitt, George Clooney, Johnny Depp, Harrison Ford, Ryan Reynolds és David Beckham után övé a titulus.

 

.