Hirdetés

Hirdetés

bulvár

Megválasztották! Ő lett 2017 legszexibb férfija

2017.11.16

Bulvár

Ön kit választana? Írásunk végén szavazzon!

Így ragyog Görbe Nóra Joshi Bharat és Krisz Rudolf oldalán

2017.05.05

Bulvár

A színésznőnek ma is mosolygós napja van.

Gondolta volna, hogy egyszer így fogja látni Zsédát?

2017.01.05

Bulvár

Micsoda göndör fürtök.

Péter Szabó Szilvia: a boldogság, ami Emmával érkezett, végtelen

2016.11.26

Napirenden

Az énekesnő Facebook-oldalán szombaton nem sokkal 13 óra után az alábbi fotót és posztot tette közzé.

Sarka Katának már mindkét gyermeke iskolás

2016.09.01

Láttad?

Ennek apropójából egy fotót tett közzé csütörtök reggel.

Mácsai Pál rövidnadrágban

2016.07.30

Láttad?

A színházigazgatók is emberek, és nyáron melegük van.

Rogánné dekoltázsa

2015.07.21

Láttad?

@rogancecilia Hajózás 40 fokban! Nagyon jo volt!!!! A photo posted by Kata Sarka (@katasarka) on Jul 19, 2015 at 1:49pm PDT A fenti fotót Hajdú Péter felesége, Sarka Kata tette ki az Instragramra. A látványosság itt a másik celeb-feleség, Rogán Cecília, illetve annak kétségkívül látványos dekoltázsa. Hogy a két híres ember hitvese hogyan került barátságba, azt nem tudjuk, azt viszont érezzük, hogy a bulvár egyre jobban beleér a politikába. Vagy éppen fordítva. (Ahogy azt bizonyára ön is tudja, hogy Rogán Cecília férje Rogán Antal, a Fidesz országgyűlési frakciójának a vezetője. És mellesleg Vas megyei születésű.)

Kijött a börtönből Damu Roland

2015.04.06

Láttad?

Damu Roland távozik a tököli börtönből, ahonnan 2015. április 6-án szabadult. A színész erőszakos közösülés és más bűncselekmények miatt 2011-ben első fokon hat év börtönbüntetést kapott. A Fővárosi Törvényszék 2012-ben ezt a döntést megváltoztatva jogerősen négy év hat hónap börtönbüntetésre ítélte. Jó magaviselete miatt büntetésének egy részét elengedték. Fotó: Lakatos Péter (MTI )

Conchita Wurst Budapesten van

2015.02.07

Láttad?

Conchita Wurst, a 2014-es Eurovíziós Dalverseny osztrák győztese, díszvendég várakozik a 16. Story Ötcsillag díjátadó gála kezdésére a budapesti Corinthia Grand Hotel Royal szállodában 2015. február 7-én. MTI Fotó: Mohai Balázs

Katalin hercegnőnek szépen nő a pocakja

2014.12.08

Láttad?

Miért is dobta Liptai Claudia a szombathelyi színészt?

2014.11.08

Claudia, a magyar celebek celebje annak köszönheti celebségét, hogy sok újság ír róla. Mert ha a valódi teljesítményt nézzük,az meglehetősen sovány. Hacsak nem számoljuk hozzá a férfifalás nevű sportot, mert abban valóban kiválóan teljesít Liptai Claudia. Ahogy arról mi is beszámoltunk, a 41 éves műsorvezető gyűjteményébe belekerült Horváth Ákos, a Weöres Sándor Színház színművésze is. A szerelem akkora volt, hogy a Claudia még a 86-os út poklát is vállalta, és leutazott Szombathelyre. Aztán néhány napja kiderült, vége ennek a románcnak is. A felek a nem verték nagydobra a szakítást, de nem is titkolták. Claudia mindenesetre a nagy földrajzi távolsággal magyarázta a kapcsolat végét. A „hivatalos indoklás”, azaz a Szombathely-Budapest távolság  lehet, valamennyire igaz, mindenestre az is igaznak tűnik, hogy Liptai Claudia egyszerűen képtelen egyetlen férfi oldalán megmaradni. Élvezi a hódításait, élvezi, hogy először ujjai közé tudja tekerni a férfiakat, majd ha megvan, akkor újabb zsákmány után néz. A Bikknek ő maga ezt így fogalmazza meg. „A férfiak le akarnak győzni. Rettegnek. Úgy indulnak neki a pasik, hogy majd én megmutatom. Beleszeretek Liptai Claudiába. Jaj, de jó, úgy csillog! De ha az már az enyém, másra ne mosolyogjon. Ezt nem tudom megugrani. Én csak azt szeretném, hogy büszkék legyenek rám. Ráadásul engem szórakoztatni kell. Ez komoly kihívás, nem is nagyon sikerül. Az a korosztály, amely nekem feküdne, tele van megkeseredett férfiakkal. A nőket valahogy kevésbé tiporja meg az élet. Én pedig egy percig nem vagyok hajlandó tovább azzal lenni, akivel nem akarok. Mert nem lesz jobb. Minek hazudni egymásnak vagy önmaguknak?”

Kim Kardashian előnytelen ruhában pózolt

2014.10.21

Láttad?

Kárörvendhetnek most azok, akik irigyen szemlélték a hírességek divatos ruházatát, ugyanis kiderült, ők sem mindig választanak tökéletesen. Legutóbb például az amerikai televíziós személyiséget és színésznőt, Kim Kardashiant kapták lencsevégre, amint előnytelen szabású skarlátvörös szoknyában pózolt. A színésznő kisméretűnek egyáltalán nem nevezhető hátsó felét a rikító szín csak még inkább kiemelte. S valószínűleg a testhez simuló szürke póló sem volt a legjobb választás.

A Bors szombathelyi Berki-botrányról ír

2014.10.11

Aktuális

Lapunk részben szemtanúja volt az eseményeknek.

Jennifer Lopez nem fekszik össze mindenkivel

2014.08.22

Nem k*rválkodom. Így foglalta össze Jennifer Lopez magánéletét, mikor egy minapi esti televíziós beszélgető-műsorban a műsorvezető ilyen irányú kérdéseket tette fel. Az érdeklődés már csak azért is jogos volt, mert a 45 éves énekesnő – aki többek között arról híres, hogy a fiatal fiúkat szereti – nemrég szakított 27 éves partnerével. Jennifer Lopez azt is mondta, hogy szeret párkapcsolatban lenni, de egyelőre nem tervez házasságot. Mondjuk úgy tűnik, nem is nagyon lenne kivel. Mindenesetre a hölgy – ahogy a mellékelt ábra mutatja – elég jól nézett ki a műsorban rövid, kivágott ruhájában és a fehér tűsarkúban.

Tolvai Reni jól néz ki

2014.07.02

55 éve halt meg Marilyn Monroe - évfordulós kvízzel

2017.08.05

Bulvár

A szexszimbólum 1926. június 1-én, Los Angelesben született és 1962. augusztus 5-én halt meg. Az évforduló kapcsán egy Monroe-kvízt is készítettünk

Egyre ijesztőbb az énekesnő arca

2017.02.14

Bulvár

Britney Spears sokat változott az elmúlt csaknem húsz évben.

Berki Krisztián elárulta, ki az, aki feltétel nélkül szereti

2016.11.28

Láttad?

A celeb Facebook-oldalán tette közzé az alábbi posztot hétfő este.

Egymást másolja a Barátok közt színésze és Pély Barna?

2016.11.26

Láttad?

A két férfi stílusa nagyon hasonló. Már-már ugyanolyan.

Friderikusz kifakadt, mert Balázs "úton-útfélen szájára vette" Ördög Nórát

2016.08.10

Láttad?

A tévés megelégelte az "egyszerre hetyke és pökhendi stílust", és ő maga utasítja rendre "a szemtelenkedő urat".

A magyar celebpár és az angol hercegi pár házassága is válságba került

2016.07.28

Mozaik

Legalábbis erről írnak a lapok.

Lány lett a második királyi baba, kérdés, hogy mi lesz a neve

2015.05.02

Láttad?

Lánya született szombaton Katalin hercegnőnek és Vilmos hercegnek, a brit trón majdani várományosának. A gyermek a negyedik a brit trónutódlási sorban,  Károly trónörökös - Vilmos édesapja -, valamint Vilmos és a hercegi házaspár elsőszülöttje, a 21 hónapos György herceg után, így valószínűleg nem lesz az Egyesült Királyság uralkodója. A Kensington-palota - Vilmos és Katalin londoni rezidenciája - bejelentette, hogy az újszülött 3700 grammal jött a világra londoni idő szerint délelőtt 8:34 órakor, vagyis közép-európai idő szerint 9:34 órakor. Erzsébet királynő és férje egy ma délutáni ceremónián boldognak látszott Tovább >>>

Felfüggesztett börtönt kapott Zalatnay Sarolta

2015.03.18

Láttad?

Folytatólagosan elkövetett csalás miatt nem jogerősen másfél év, három év próbaidőre felfüggesztett börtönre ítélte Zalatnay Saroltát szerdán a Budaörsi Járásbíróság – tájékoztatta a Budapest Környéki Törvényszék szóvivője az MTI-t. Koszta János közölte: a bíróság bizonyítottnak látta, hogy a vádlott több részletben összesen csaknem kétmillió forinttal károsította meg egyik ismerősét. Az ítélet kiszabásánál a bíróság súlyosbító körülményként vette figyelembe, hogy hasonló cselekményért Zalatnay Saroltát korábban már elítélték, enyhítő körülménynek számított az idő múlása, valamint a vádlott kora. Az ítélet ellen az ügyész súlyosbításért, a vádlott és védője felmentésért fellebbezett. A bíróság által megállapított tényállás szerint a vádlott 2010 nyarán egy tévéműsor felvételén ismerkedett meg egy állatvédelmi alapítvány elnökével, és felajánlotta kapcsolatait. A két nő többször találkozott, beszélgetéseik során Zalatnay Sarolta gyakran szóba hozta nehéz anyagi helyzetét, beszámolt például arról, hogy nem tudja fizetni kocsija törlesztőrészletét. Mivel kifejtette, hogy autó nélkül szinte lehetetlen segíteni az alapítványnak, a sértett felajánlotta az 500 ezres díjhátralék kifizetését azzal, hogy az énekesnő két-három héten belül visszafizeti a pénzt. Október elején Zalatnay Sarolta telefonon ismét anyagi segítséget kért számláinak, valamint a korábbi, meg nem adott tartozásának rendezéséhez, majd egy vecsési parkolóban 400 ezer forintot vett át az alapítványi elnöktől. Ismét két-három hetet jelölt meg a teljes tartozás visszaadásának határidejéül. Azzal nyugtatta a sértettet, hogy kintlévőségeit addig kifizetik, a lánya pedig nagyobb összegű örökséghez jut, tehát lesz pénze. December elején egy alapítványi fotózáson, majd a hónap közepén – a karácsony közelségére hivatkozva – Zalatnay Sarolta előbb 40 ezer forint „benzinpénzt”, majd egymillió forintot kért és kapott a sértettől azzal, hogy január 7-éig rendezi minden tartozását, de ez ismételten nem történt meg. Az ítélet indoklásában elhangzott, hogy az énekesnőnek nem állt szándékában megadni a pénzt, erre anyagi helyzete miatt reális lehetősége sem volt. Lánya örökségére pusztán azért hivatkozott, hogy a sértett bizalmát megnyerje, őt megtévessze. Az elsőfokú bíróság döntése értelmében az énekesnőnek az ítélet jogerőre emelkedését követő 15 napon belül ki kell fizetnie 1,9 millió forintot a sértettnek.

Orbán Viktortól megkérdezték, milyen első roma miniszterelnöknek lenni

2014.12.09

Ma ünnepli születésnapját Rúzsa Magdi

2014.11.28

Láttad?

Pars Krisztián a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben debütál este

2014.10.27

Láttad?

  Az RTL Klub sikeres, a dél-afrikai dzsungelben játszódó valóságshow-jába, a Celeb vagyok, ments ki innen! -ben szerepel ma estétől a szombathelyi sportoló, Pars Krisztián. Az este kilenc után pár perccel startoló műsor második verziója indul már. Az olimpiai kalapácsvetőn kívül a dél-afrikai Kruger Nemzeti Parkba költözik: Cooky, Puskás Peti, Aleska Diamond, Bárdos András, VV Éva, Molnár Andi, Nyertes Zsuzsa, Bunyós Pityu és Hevesi Kriszta is. 

Áprilisban jön az újabb angol királyi bébi

2014.10.20

Liptai Claudia előtt Hernádi Judittal is járt a szombathelyi színész

2014.08.30

Így néz ki Madonna lánya bikiniben

2014.08.13

Miközben Madonna Dél-Franciaországban piheni ki az elmúlt év fáradalmait, lánya a cannes-i strandon a hasonló életkorúak társaságában tölti az időt. A középiskolát éppen befejező, 17 éves Lourdes Leon láthatón nemcsak a tengert, hanem a fiúk közelségét is élvezi. Sajtóértesülések szerint a lány ősszel kezdi a michigani egyetem zene, tánc és színház szakát, ugyanazt, ahol édesanyja is tanult a hetvenes években, mielőtt New Yorkba ment. Az 56 éves Madonna és családja két hetet tölt a francia riviérán.

Fia született Vilmos hercegnek és Katalin hercegnőnek

2013.07.22

A gyermek a harmadik a brit trónutódlási sorban, és édesapja után az Egyesült Királyság uralkodója lesz.

.