Hirdetés


Napi horoszkóp 2017. december 26. – Amikor a határokat feszegetjük

2017.12.26

Az Ikrek elől ellophatják ma a showt, a Vízöntőnek feszültségek lehetnek a szerelmi életében. Napi horoszkóp.

Hirdetés

Kos

Most van itt az ideje, hogy kilépj az árnyékból, kedves Kos! Ötleteid vannak és késztetésed arra, hogy cselekedj. Ne aggódj a következmények miatt, most érdemes belevágni egy régóta dédelgetett tervbe. Lehet, hogy valaki most kevésbé figyel rád, ne törődj az illetővel!

Bika

A mai napod jó hangulatban telik majd és bármibe fogsz, egyből jól alakul. Még az is lehet, hogy hamarosan vezető szerepet kell vállalnod valamiben. A szerelemben ma légy önmagad, ne akarj mindenáron valaki mást mutatni.

Ikrek

Ma valaki ellophatja a showt előled, kedves Ikrek, de ne törődj ezzel, legalább nem a te felelősséged lesz a dolog. Ne aggódj a részletek miatt, most amúgy is változások előtt állsz. Lehet, hogy hamarosan új utat jelöl ki számodra a sors.

Rák

Ma lehet, hogy lesz egy kis vitád egy közeli hozzátartozóddal, kedves Rák. Gondolj arra, hogy esetleg te is tévedhetsz és próbálj tanulni a konfliktusból! Minden vita egyben egy önismereti vizsga is. 

Oroszlán

Ma egy hozzád közelálló elégedetlen lehet veled, ami feszültséget hozhat. A helyzet akár robbanásig feszült is lehet, ezért higgadtan kezeld a helyzetet! Persze, ha úgy érzed, igazságtalanság ér, kezeld a helyzetet!

Szűz

Ma nem bír magával a lelked, kedves Szűz. Minden porcikád valami új és érdekes dologra vágyik. Lehet, hogy most egy flört jót tenne, szervezz programot magadnak estére! Egy érdekes találkozásra feltétlenül számíthatsz!

Mérleg

Tedd félre a munkát, Libra, és csinálj valami olyasmin, amit a szíved a legjobban kíván. Feszegesd a határaidat! Olyan energiák munkálnak benned, melyek egészen új területek meghódítására adnak lehetőséget számodra.

Skorpió

Jelentős változások előtt állsz, kedves Skorpió, amik a hosszú távú jövőddel kapcsolatosak. Persze könnyen akadályokba ütközhetsz és lélekben talán még te sem állsz készen. Ne feledd azonban, nincs szükséged senkire ahhoz, hogy megvalósítsd önmagad!

Nyilas

Ma merész és agresszív leszel még akkor is, ha ez amúgy nem a természeted. A környezeted örömmel fogja fogadni ezt a változást és egyesekből olyan reakciót vált ki, melyet te magad sem gondoltál. Ha valami nem tetszik, nyugodtan nyilvánítsd ki!

Bak

Ma a szerelem a te oldaladon áll és neked is érdemes előnyben részesítened. Vidám és pozitív hangulatban telik majd a nap és ma még az is belefér, hogy egyes dolgokban hibásan dönts.

Vízöntő

Ma feszültségek jöhetnek a szerelmi életedben, kedves Vízöntő. A vita során egy kicsit hosszabban kell érvelned majd a szokásosnál és a kis szikrákból akár egy nagyobb tűz is fellobbanhat, ha nem vigyázol. Legyen eszközöd a tűzoltásra!

Halak

Most koncentrálj magadra, kedves Halak, mert, ha úgy döntesz, karriered nagy ugrás előtt áll. Ez az a nap, mikor a szokásosnál több változót kell figyelembe venned. Ha akarsz, ugorj! Készen állsz rá.