Napi horoszkóp 2018. március 16. – Ha dönteni kell család és karrier között

2018.03.16. 05:00

Bak

Mostanában úgy tűnik, mintha egy kissé belassultak volna körülötted a dolgok. Nem halad a karriered és a magánéleted is unalmasabban alakul a szokottabbnál. Nem szabad emiatt aggódnod, nem lehet mindig minden pörgős. Ezekben az időszakokban van lehetőséged stratégiát építeni.   >> Teszteld magad friss kvízeinkkel! Kattints ide!

Vízöntő

Ma elmaradhat egy romantikus programod, mivel a partnered váratlanul elfoglaltságot jelez. Ez persze csalódást kelt benned és talán még némi súrlódást is okoz kettőtök között, de végül neked is meg kell értened majd a dolgot. Nem láss ebbe többet, mint ami!   >> Teszteld magad friss kvízeinkkel! Kattints ide!

Halak

A karriered és a családi kötelezettségeid közötti konfliktust neked kell feloldanod azzal, hogy nyíltan kommunikálsz a családodban, és a munkahelyeden egyaránt. Néha bizony választani kell és ezt mindig annak függvényében tedd, hogy melyik mennyire fontos dolog aktuálisan. Adj magadból mindenkinek, amennyit csak lehet.   >> Teszteld magad friss kvízeinkkel! Kattints ide!

.