Napi horoszkóp 2018. április 7. – Váratlan helyzetek

2018.04.07. 05:00

Mérleg - napi horoszkóp

Partnered, de az is lehet, hogy közeli kollégád ma igencsak ingerlékeny hangulatban lehet, úgyhogy neked a legmegfelelőbb stratégia az lehet, hogy csendben meghúzódsz a háttérben. Hacsak nem akarsz bevállalni egy kis perpatvart. A legjobb, ha támogatóan lépsz fel vele kapcsolatban, vagy egy humoros megjegyzéssel oldod a feszültséget. >> Teszteld magad friss kvízeinkkel! Kattints ide!

Skorpió - napi horoszkóp

Te általában remek megérzésekkel rendelkezel, de ma egy ügyben óriásit tévedhetsz. Talán egy pszichés rövidzárlat okozza, de lehet egyszerű véletlen is, hogy ennyire tévesen ítélted meg a helyzetet. Annak is nézz utána, hogy nincs-e valamilyen csalás a dologban. >> Teszteld magad friss kvízeinkkel! Kattints ide!

Nyilas - napi horoszkóp

Ma rendkívül furcsa és negatív információt hallasz egy közeli ismerőről, melyet elég nehéz elhinned. Nem is kell elsőre bedőlni az ilyen híreknek. Nézz utána, hogy nem csak egy pletykáról van-e szó. Legtöbbször az szokott ilyen esetben derülni, hogy de igen. >> Teszteld magad friss kvízeinkkel! Kattints ide!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.