Napi horoszkóp 2018. május 19. – Meg kell ragadni a lehetőségeket

Horoszkóp minden napra mindenkinek

2018.05.19. 04:10

Mérleg – napi horoszkóp

Az utóbbi pár napban úgy érezhetted, mintha egy sűrű, sötét ködben haladnál lassan előre, de ma kitisztul az ég és egy kicsit foglalkozhatsz végre önmagaddal és a környezeteddel is. Ha meghívást kapsz egy kirándulásra, vagy utazásra, akkor ne mulaszd el és ne hagyj ki egy szórakozási lehetőséget sem!

Skorpió – napi horoszkóp

Lehet, hogy most kellemetlen kritikát kaphatsz valahonnan, ahonnan nem is számítottál rá. Talán elsőre igazságtalannak is érzed a dolgot és elvonulsz valahová egy kicsit nyalogatni a sebeidet. Aztán, ha elmúlt az első sokk, dolgozd fel magadban a dolgot, vond le a tanulságokat és állj fel! Persze a kritikusod számíthat rá, hogy ezután már te sem bánsz vele kesztyűs kézzel, nem igaz?

Nyilas – napi horoszkóp

Ha valaki megmondja a szemedbe a véleményét rólad, vagy, amit éppen csinálsz, azt néha nem könnyű jól kezelni. Próbálj te most objektív lenni és ne csak azt nézd, hogy mit mondanak rólad, hanem azt is, hogy ki mondja. Ha az illető olyan valaki, akkor fogadd meg a tanácsokat, ha pedig nem érdemes rá, ne foglalkozz vele!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.