Napi horoszkóp 2018. július 24. – Ez itt most nem a pihenés ideje

Horoszkóp minden napra

2018.07.24. 03:40

A Ráknak most lassítania kell, a Skorpiónál elfogytak a kifogások. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ha azzal vádolnak, hogy rendetlen vagy, arra jó válasz, hogy átlátod magad körül a káoszt, de ez nem ment meg attól, hogy időnként muszáj elrendezni magad körül a dolgokat. Lehet, hogy ma erre egy remek nap lenne. Nézd át a számlákat, rendezd el a kiadásokat, rakj rendet az íróasztalodon és nézd át a fiókokat, szekrényeket. Meg fogsz lepődni, mennyi elveszettnek hitt dologra fogsz akadni.

Bika – napi horoszkóp

Ha azt szeretnéd, hogy körülötted rendben menjenek a dolgok és a körülötted lévő emberek is tiszteljenek, akkor a tetteidnek és a szavaidnak összhangban kell lenniük egymással. Ha vizet prédikálsz és bort iszol, könnyen elveszíted a támogatást kívülről. Márpedig a nélkül minden sokkal nehezebb.

Ikrek – napi horoszkóp

Nagyon ügyelj arra, hogy mindig igyekezz betartani az ígéreteidet, mert a legnagyobb bizalomvesztést az okozza, ha valamely előre beharangozott dolog végül nem valósul meg. Nálad ez remekül működött eddig, de most egy olyan ígéretet készülsz tenni, amely esetében kétséges a siker. Gondolkodj pozitívan, de gondolkodj!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.