Napi horoszkóp 2018. augusztus 10. – Így kezeld a feszültséged

Horoszkóp minden napra

2018.08.10. 03:43

Rák – napi horoszkóp

Ma be kell vetned a benned rejlő pszichológust, ha kezelni akarsz egy félreértést és az abból fakadó indulatokat. Használd a megérzéseidet a feszültség csökkentésére és maradj higgadt. Ma ráadásul egy pénzügyi helyzetet is leleményesen kell megoldanod. Stratégia: koncentráció, megfontoltság és este egy kis kikapcsolódás.

Oroszlán – napi horoszkóp

Valaki mostanában egyre többször próbál kapcsolatba kerülni veled, közeledni hozzád és neked sem közömbös az illető. A nagy kérdés, hogy meddig mész el. Ha kapcsolatban élsz, akkor talán már fel is keltette a dolog a partnered figyelmét, ha pedig egyedül élsz, akkor bizonytalan vagy, vajon helyes döntés belemenni egy kalandba. A stratégia: elemezni a kockázatokat és racionálisan dönteni.

Szűz – napi horoszkóp

Ma váratlanul beleláthatsz valakinek a magánügyeibe, ráadásul úgy, hogy te magad nem tettél semmit ennek érdekében. Talán egy eltévedt levél okozza mindent, de az is lehet, hogy az illető egyszerűen bizalmat szavaz neked és olyat is elmond magáról, amire valójában nem voltál kíváncsi. A stratégia: diszkréció.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.