Napi horoszkóp 2018. augusztus 19. – Kreatív energiák

Horoszkóp minden napra

2018.08.19. 04:05

Mérleg – napi horoszkóp

Ma készíts valami különlegeset magadnak, vagy a szeretteidnek. A kreativitást igénylő tevékenységek ma nagyon mennek neked, úgyhogy olyasmibe is belevághatsz, amivel még sohasem próbálkoztál. Nem kell nagy dolgokra gondolni, mint például a faragás, vagy a festés. Lehet ez egy különleges étel is, melyet ma életedben először készítesz el.

Skorpió – napi horoszkóp

Ma kizárólag az olyan tevékenység elégít ki, amely valamilyen aktivitáshoz kapcsolódik. Nehezen maradsz meg majd egy helyben, az olvasgatás, vagy a napozás szóba sem jöhet, vagy ha mégis, végig olyan érzésed lehet közben, hogy legszívesebben felugranál. Na de mi lenne, kielégítenéd a vágyaidat és mondjuk, kerékpároznál, vagy futnál egy jót?

Nyilas – napi horoszkóp

Az érzelmi állapotunk mindig jelentős hatással van arra, ahogyan a testünk érzi magát. Ha rossz kedvünk van, lehangoltak vagyunk, sikertelennek érezzük magunkat, még a lakásból sem szívesen mozdulunk ki. Viszont ez fordítva is igaz. Ha erőt veszünk magunkon mozgunk, sportolunk, az kihatással lesz az érzelmeinkre is. Próbáld ki mindezt ma például egy futással!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.