Hirdetés

Ez az öt csillagjegy számíthat pozitív változásra 2019-ben

Ez az öt csillagjegy számíthat pozitív változásra 2019-ben

Mit üzen a horoszkóp?

2018.12.04. 18:40

Szinte minden csillagjegy életébe változást hoz a 2019-es év. Lesz olyan, akinek negatív, lesz, akinek pozitív lesz ez a változás. Néhány csillagjegy esetében pedig nem várható nagy mozgás.

Hirdetés

Most azokat vesszük sorra, akik igazán örömteli izgalommal várhatják az újévet. A közelgő 2019-es év különösen öt csillagjegy esetében változatosan alakul. Vegyük ezeket sorra!

Ezen 5 csillagjegy szülötte számíthat nagy változásra 2019-ben

 

Bika - A változás által leginkább érintett csillagjegy

Mondj búcsút az unalomnak és a rutinnak, mert az életed hamarosan gyökeresen megváltozik. 2019-ben új oldaladról mutatkozol meg és felfedezel magadban olyan új képességeket, melyekről eddig nem is álmodtál. Magabiztos fellépéssel és merész ötletekkel állhatsz elő, és ez a szenvedélyessé váló magánéletedben is megmutatkozik majd.

Oroszlán – Szinte garantált a pozitív változás

Számodra a 2019-es év, a felismerés és az önmegvalósítás éve lehet. Végre megteszed azokat a lépéseket, amik szükségesek, hogy megvalósítsd az álmaidat. Lehet, hogy nem megy minden zökkenőmentesen majd, de az eredmény végül önmagáért beszél. Végleg megtalálod az örömet és az igazi szeretetet.

Szűz – A nagy változás éve

Ebben az évben végre elengeded a félelmeidet és kilépsz a fényre, hogy megmutasd, ki is vagy valójában. Átveszed az életed felett az irányítást és többé soha nem engeded el. Végre olyan életet élhetsz és úgy, ahogyan azt szeretnéd. Új karriert szeretnél? Új partnert? Nem gond! A jövő a tiéd lesz!

Bak - Merészebb leszel!

Ez lesz a te egyik nagy éved. Legyőzhetetlenné válsz és végre nem fog semmi elijeszteni attól, hogy megtedd, amire vágysz. A szerelemben és a munkádban is olyan utakra merészkedsz, amelyekre korábban sohasem mertél volna. Már nem kell félned, hogy megnyisd a szíved az előtt, akit érdemesnek tartasz rá.

Halak - Pozitív változás a láthatáron!

Te már pontosan érzed azt, hogy nagy éved jön, hiszen erősen intuitív alkat vagy. Végre készen állsz, hogy félretedd a kétségeket és a félelmeket és elérd az álmaidat. Ami most rád vár, az sokkal több viszont, amit előzetesen vártál. Megérkezel végre.

 

.