Horoszkóp tippek - Mit tegyél, hogy változzon az életed 2019-ben?

Horoszkóp tippek

2018.12.18. 18:00

Egy dologra biztosan mindannyian számíthatunk jövőre is, az pedig a változás.

Mindenki a lehető legjobb, legboldogabb életre törekszik és ennek érdekében tesz meg mindent.

2019-ben legtöbbünk előtt nagy változások állnak, de hogy ezeket a változásokat a javunkra fordítsuk, nekünk is sokat kell tennünk. Adunk néhány tippet, amelyekkel az egyes csillagjegyek szülöttei pozitívan befolyásolhatják a sorsukat. 

Kos – Egy kicsivel jobban figyelj az érzelmekre

Te nagy harcos vagy és keményen küzdesz, de nem kellene, hogy az életed csak küzdelemből álljon.  Fektess több energiát az érzelmekbe engedj nagyobb teret a szeretetnek és a személyes kapcsolatoknak az életedben.

Bika – Lépj ki a megszokott keretekből

A világ tele van lehetőséggel és az ismeretlen meghódítása mindig is a vágyott dolgok közé tartozott nálad is. Ehhez azonban ki kell mozdulnod néha a komfortzónádból. A változás kulcsa nálad 2019-ben ez lehet.

Ikrek – Hallgass a szívedre

Szereted a konkrét, megfogható dolgokat, és akkor tudsz valamiben igazán hinni, ha előbb megtapasztaltad azt. 2019-ben legyen olyasmi is az életedben, amelyben az érzelmeidre hallgatsz és az Univerzumra bízod magadat.

Rák – Tanulj meg nemet mondani

Nem mondhatsz mindenkinek igent. Ha így teszel, az egész életed egy mókuskerékké válik, ahol mindig valaki másnak igyekszel megfelelni. Ha valaki 2019-ben olyasmire akar rávenni, amit nem akarsz, mondd neki egyszerűen, hogy nem. Mire véget ér az év, bele fogsz jönni!

Oroszlán – Tedd többször azt, ami jólesik

Mindenki mástól érzi jól magát. Van, aki az vegetáriánus kosztra, van, aki a mozgásra, van, aki a jógára esküszik. Ne mások után menj, találd meg 2019-ben magadnak azt az életmódot, amely neked felel meg a legjobban.

Szűz – Több lazaságot

Mikor mulattad ki magad úgy igazán? Mikor tettél valami vad dolgot, amire aztán sokáig emlékezhettél? 2019-ben adj több alkalmat arra magadnak, hogy kiengedd a gőzt és igyekezz úgy élni, hogy legyen több kellemes emléked idősebb korodra.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.