Napi horoszkóp 2018. december 14. – Egy feszült nap

Horoszkóp minden napra

2018.12.14. 03:55

A Kosnak kompromisszumot kell kötnie, a Skorpió körül felpörögnek az események. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma kompromisszum késznek kell mutatkoznod egy ügyben, ha a nem akarod, hogy elhúzódó feszültség keletkezzen közted és egy közeli ismerősöd, vagy családtagod között. Ne feledd, ugyanazon az oldalon álltok és hagyd érvényesülni a másik akaratát is. Persze ehhez arra van szükség, hogy ő is engedjen valamiben. Így megy ez. >>> Ezt olvastad? Ez a három csillagjegy lehet a legszerencsésebb 2019-ben.

Bika – napi horoszkóp

Van előtted egy olyan feladat, melyet régóta halogatsz, de most már muszáj lenne letudnod. Valakivel rendezned kell a viszonyodat, ehhez pedig most neked kell egy gesztust tenned. Tedd meg, amit kell és meglátod, a reakció pozitív lesz. Ezután te is sokkal könnyebb szívvel készülsz majd az ünnepre. >>> Ezt olvastad? Ez a három csillagjegy lehet a legszerencsésebb 2019-ben.

Ikrek – napi horoszkóp

A türelmetlenség és a bizalmatlanság okoz a leggyakrabban félreértéseket az emberek között. Emiatt esik meg, hogy egy elhúzódó sértődésnél a felek valójában már azt sem tudják, mi volt az eredeti kiváltó ok, amely a vitát okozta. Jó alkalom a mai nap arra, hogy te megtedd azt a bizonyos első lépést a dolgok rendezésére. >>> Ezt olvastad? Ez a három csillagjegy lehet a legszerencsésebb 2019-ben.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.