Napi horoszkóp 2018. december 17. – Csak magabiztosan

Horoszkóp minden napra

2018.12.17. 03:52

Mérleg – napi horoszkóp

Mielőtt élesben használnál valamit, előtte teszteld le szűk körben. Győződj meg róla, hogy minden úgy működik, mint ahogyan fejben eltervezted, nehogy akkor derüljön ki valami váratlan, amikor már nincs mit tenni. Igaz lehet ez a munkádra, egy alkotásra, vagy akár egy ételre is. >>> Ez pedig  itt  heti horoszkópod!

Skorpió – napi horoszkóp

Mielőtt valaminek nekiállsz, légy tisztában a szellemi és a fizikai korlátoknak, nehogy úgy járj, hogy a végén túlvállalod magadat. Inkább tervezz kevesebbet, tűzz ki reális célokat és azokat teljesítve sikerélménnyel gazdagodj, mint egy teljesíthetetlen feladatheggyel szenvedve végül fel kelljen adnod az egészet. >>> Ez pedig  itt  heti horoszkópod!

Nyilas – napi horoszkóp

Lassan el lehet engedni a feszültséget és megpróbálni a közelgő ünnepre koncentrálni. A legjobban akkor járnál, ha most egy kis pihenőt iktatnál be, hogy minél kipihentebben, nyugodtabban közelíts a karácsonyi hangulat felé. Ha a családod a fáradt, kimerült verziódat látja, még azt hihetik, valami bajod van. >>> Ez pedig  itt  heti horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.