Hirdetés

A te csillagjegyed általában hogyan regenerálódik? Mutatjuk

Csillagjegyek, horoszkópok

2019.01.11. 17:30

Horoszkópunk arra is támpontot ad, melyek azok a szokások, amelyek segítségével a legsikeresebben tudjuk regenerálni önmagunkat, helyrehozni magunkban a sérüléseket.

Hirdetés

Kos

A Kost mindig űzi a szenvedély, imád mozogni, kihajtani saját magát, legtöbbször ezzel oldja a stresszt. Gyakran tűnik fel edzőtermekben, ahol a csoportos edzéseket részesíti előnyben.

Bika

A kemény munka után szívesebben kapcsolódik ki szűk körben. Számára egy masszás, vagy jóga jelenti a legjobb lehetőséget arra, hogy ellazuljon és megtisztítsa az elméjét.

Ikrek

Szereti a mozgást, a változatosságot, ezért gyakran egyszerre több dolgot is csinál. Előnyben részesíti a nagy intenzitású edzéseket, spinning.

Rák

Szereti a spiritualitást, a meditációt, a csendet. Számára a jóga, a masszázs és a csendes elmélkedés a legmegfelelőbb öngyógyító rutin.

Oroszlán

Keményen hajt, így számára nem igazán jelent kikapcsolódás egy edzés. Ha egy Oroszlán pihenni, regenerálódni szeretne, egyszerűen lepihen egy időre. Például egy kényelmes kanapéra.

Szűz

A Szűz akkor tudja leghatékonyabban újratermelni magát, ha közben valamilyen kreatív tevékenységet végez. Lehet ez festészet, képzőművészet, vagy irodalom is.

Mérleg

A Mérleg nem csak a kemény sportot, hanem a csendes, békés pihenést is fel tudja használni energiái újratermelésébe. Hogy melyiket választja, azt általában az dönti el, hol érzi az egyensúly megbomlását az életében.

Skorpió

A Skorpió számára gyakran egy barát, vagy több barát jelenthet segítséget abban, hogy az életébe helyre kerüljenek a dolgok. Gyakran beszéli meg a gondjait egy bizalmassal, de nem riad vissza akár a rendszeres terápiától sem.

Nyilas

A Nyilas akkor tudja feltölteni az akkumulátorait a legjobban, ha könyvet olvas, vagy filmet néz, esetleg utazik. A lényeg az inspiráció, mert egy igazi Nyilas igazi álmodozó is egyben.

Bak

A Bak rendkívül ambiciózus és gyakran túlzásba is viszi a munkát, ilyenkor szüksége van egy kis saját időre, amikor csak önmagával foglalkozik. Ebből tudja azután ismét felépíteni önmagát.

Vízöntő

Igazán nem meglepő, ha azt írjuk, hogy egy Vízöntő igazi pihenő közege a víz. Ha egy fürdőben tudja kipihenni a fáradalmakat, számára az jelenti az igazi feltöltődést, regenerálódást!

Halak

A Halak imádja a kényeztetést, de a legjobban akkor tudja újratermelni önmagát, ha egy kellemes, láblógató üdülésen vehet részt, ahol valaki, aki nagyon közel áll hozzá, lesi minden kívánságát.