Telihold és teljes holdfogyatkozás – Így hat a csillagjegyedre

Csillagjegyek, horoszkópok

2019.01.20. 16:15

A telihold és a teljes holdfogyatkozás szinte mindenkire hat valamilyen módon. Ez a mostani is, de minden csillagjegyre egy kicsit másképpen.

Kos

Aggodalom törhet rád a szeretteiddel kapcsolatban. Érzelmileg intenzívebbé válsz, ami megakadályozhat abban, hogy racionálisan dönts bizonyos kérdésekben.

Bika

Elakadhatsz néhány magánjellegű feladattal. Érzelmileg kiegyensúlyozatlanná válhatsz és megnő a szeretetéhséged. Többet gondolhatsz anyádra.

Ikrek

Néhány dologban sokkal nehezebben döntesz a szokásosnál. A stressz és a feszültség egész nap elkísér. Többet pihenj nap közben és este is hamarabb feküdj le.

Rák

Rád törhet a féltékenység, nem csak a szerelemben és nehezebbé válik veled a kommunikáció is. Ma a környezeted alig fogja várni, hogy lemenjen a nap.

Oroszlán

Ma kerüld a döntéseket, különösen magánjellegű kérdésekben. Mielőtt véleményt mondanál bármiről, előtte számolj el tízig. Lehet, hogy inkább húszig.

Szűz

Tele lehetsz új ötletekkel, változtatnál magad körül szinte mindenen. Ugyanakkor nem biztos, hogy ezt pont ma el is kellene kezdened. Talán másnap már egészen másképpen látsz mindent.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.